nikak, cekas da se pojavi za nase podrucje...
i na kraju kako se moze skinuti rom koji nije za ovo podrucje
Zadnji uredio pele : 04-03-2010 u 10:15
nikak, cekas da se pojavi za nase podrucje...
...ili skineš s xda-dev oficijalni wwe![]()
Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642475
Zadnji uredio particle : 06-03-2010 u 04:41
nikako ga ne uspijevam spojiti sa računalom preko bluetooth-a..pomoc
Pozdrav svima!
Ne znam kako vama, ali ja nekad moram i do 4,5 puta stisnuti ekran da reagira. A padajuci izbornici su katastrofa, jedno desetak puta dok ga otvori. Jos nesto, otvaranje linkova na stranici, uvijek moram double click i onda par puta stisnuti. Sta nije to na Leu rijeseno? Btw, mob je stock, 1.66. Inace, mob super izgleda, ali je ipak prevelik, jer moram koristiti obadvije ruke. Ispada da sad samo blatim, ali to me muci.
Zašto ja ne mogu ovaj rom skinut sa HTC-ovih služenih stranica, jer jos uvijek izbacuje poruku ''not suitable for your device''?
Zato sto tog ROM-a jos uvek nema na HTC sluzbenim stranicama, taj se pojavio nekim sporednim kanalima na xda-developers sajtu.
nije mi jasan taj postupak ,ja sam Rramework instalirao na komp a ovaj DialUpEnablerDisablerv06 sam instalirao u uređaj ali mi se ne pokreće ,probao sam također instalirat Framework u uređaj i opet ništa ,mada sam blokiranje neta rijesio sa HD2Tweak ali ovo mi se cini kud i kamo jednostavnije ..
Ne, nego HTC nije uopće izdao novi ROM za nas dio europe WWE east europe...trenutno zadnji rom za nas kraj (i češku, italiju...) je 1.48 WWE east europe... a ovaj novi je 1.66 WWE za srednju i zapad europe...
Sto znaci da HTC je smatrao da nije potrebno nama novi ROM jer u novi 1.66 su stavili neka sitna nova rijesenja jer ovi na zapadu su imali probleme sa SMS poruka i sl...
Tako da...ovo da ti trosi manje baterije je prije rjesenje da si time napravi i hard reset mobitela a time i pobrisao neki od naknadno dodanih programcica koji ti je crpio bateriju bezveznim radom u pozadini...
cheers
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Negdje sam procitao da hd2 kad ga kupis i sa tvornickim softom radi na 712 mhz,dali je to istina?Dali ima neka app za vidjeti cpu sped?Jos neso sa hd2 tweakom nisa dobio vga 30 fps rec video?
Friski sam vlasnik uređaja pa bih molio pomoc
Problem: Nemogucnost slanja MMS
Skinuo sam programcic „NoData“ i u njemu ispodesio sve sta treba
Broadband - DISABLED
Broadband Internet – DISABLED
MMS – ENABLED
Start – DISABLED
VIP MMS – ENABLED
Želja mi je bila da se ne spajam na net i to je sad ok ali i dalje sam u nemogucnosti da šaljem MMS a nisam ih mogao ni ranije
Gdije grijesim u postavkama
Unaprijed zahvaljujem ekipi![]()
e ovako imam jedan mali problem, pa ako mi može neko pomoči. dakle kada dobijem poruku uopče mi mobitel ne vibrira, ne zvoni i zaslon uopče se ne pali, kao da nisam dobio poruku. pod nodifikacijama sam namjestio da kada dobijem poruku zvoni i vibrira, ali ništo od toga se ne događa.
ako neko zna mobio bih za pomoč
pomoc ,kupio sam 16 mb mini sd card.kako mi je najjednostavnije prekopirati podatke sa stare sa nove a da svi programi nakon zamjene kartica rade.hvala
Evo konacno sam rijesio problem ali sam se ipak odlucio na dogradnju Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2
uz to sam maknuo nule podesio prog,NoData
Broandband -DISABLED
Start -Disabled
Vip MMS - ENABLED
napravio sam Backup sistema na karticu i to bi bilo to ,sve u svemu male porođajne ali nadasve slatke muke![]()
Ekipa molio bih vas za pomoć. naime, izgleda da imam problem sa slanjem SMS poruka, kad pošaljem nitko ne dobije moju SMS poruku.
Dali to rješava ovaj update na službenoj HTC stranici ( Update for HTC HD2 – New SMS Function Update ) (http://www.htc.com/www/supportdownlo...7&act=sd&cat=0) ili neki drugi update?? Mobitel je kupljen u Vip-u i ima ROM Version 1.48
Please help...lud sam zbog nemogučnosti slanja poruka. Unaprijed hvala.
P.S. Mobitel je brutalno dobar, stvarno sam puno očekivao ali on nudi još više!! HD2 rules!
Pa pogledaj koji sam ja imao problem i rijesio sam ga uz pomoc ekipe i listanja svih postova u ovoj grupaciji ,zaista se nađe itekako dobrih savjeta ...Ja sam stavio novi ROM v.1.66.479.2 i sad radi sve kako valja a cini mi se da radi kud i kamo bolje...Ekipa molio bih vas za pomoć
Ajde vi koji ste stavili WWE_EastEurope_1.66 javite kako se uređaj ponaša nakon par dana korištenja i dali ima napredka u odnosu na WWE_EastEurope_1.48
Hvala![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jel zna netko kako staviti naše dionice u stocks tab? Probao sam ukucat par njih, ali nikako.
Jel postoji neki način da se izvrši neko podešavanje tako da i kada se koriste i slova ć,č,š,đ,ž može da bude poruka od 160 znakova pošto sam primetio da kada kucam poruku koristeći navedena slova jedna poruka se ne sastoji od 160 znakova već samo od 70 znakova?!
Znam da je u tom slučaju jednostavnije kucati c umesto ć i č ali me interesuje da li može da se to podesi negde.
Bookmarks