Instaliram SkiersApp i prilikom pokretanja mi javi sljedeću poruku:
This application requires a newer version of the Microsoft.NET Compact Framework than the version installed on this device.
Rom je 1.48, Manilla 2.5.XXX i naravno potražio sam na microsoftovoj stranica, ali sve je nešto prastaro. Pa bi molio pomoć.
Ako ti ovo ne pomogne, onda ne znam što hoće:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Je, nemoguće je.
Ručno unesi postavke, nakon ovog, sugurno se više neće uspješno spajati.
hehe, ma sa mobom je sve u redu, on se spaja na net samo kada upalim Skyfire, što je i logično ali ja ne zelim ako netko slucajno stisne da mi jede promet...jer nemam nikakav net paket.
Kupio sam ga u VIP-u ali koristim drugu mrezu...cak i kada sam ga prvi put koristio, frend upalio operu i otvori mu se homepage, mi se pogledamo onak wtf?? nema nit postavke, but who cares xD
Uglavnom, ne otvaram browser kad netreba i sve ok, inače sam sa mobom super zadovoljan, ispunio je sva moja očekivanja pa i više... Ali nikako da uhvatim više vremena da istražim aplikacije za njega, GPS, fleshane ROM-ove (makar jos se ucim stocku a kamoli neke drugo) i tako...al dobro, malo po malo, bar mi nece brzo dosaditi
HD dvaaaa....I'm lovin' it!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dial-UP Enabler / Disabler i nema spajanja i nekontroliranog koristenja data prometa.
Link TU
Evo je.......![]()
Zadnji uredio kokibj : 25-02-2010 u 11:56
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Da, spajao se i meni kada sam kupio mob (također u VIP-u), ali jednostavno to isključivanje mora raditi.
Jer pazi, neće se tebi spajati samo Opera i Skyfire.... Može ti se desiti da ti recimo pukne Wi-Fi veza dok si na youtube i nećeš to ni skužiti već će ti samo oderati 500-600 Kuna prometa jer 50 Kn = 1 Mb ako nemaš tarifu.
Ipak još malo prokopaj i probaj ovaj programčić što je kolega u postu prije mene stavio. JEDNOSTAVNO TO MORA RADITI ILI NEŠTO NIJE U REDU !
Ok, skinem to i instaliram, ocu pokrenut i kaze da nemoze da imam stari microsoft .net compact framework. Ok, idem potrazit novi i nadjem valjda da je najnoviji 3.5...ali za to mi treba registry editor...zna netko nesto dobro i novo
Fakat vas gnjavim već sa timsoriiii
Da je to napravio, ne bi mu se spajalo.
To je nešto kao fizičko isključivanje kabla; npr. TV aparata, iz struje. Nakon toga ne može raditi, zar ne?
Možda poltergeist?! (da sam bezobrazan, napisao bi da je zeitgeist)![]()
pitanje za korisnike HD2
da li ima kakvih "pomaka" što se tiče stavljanja Androida na HD2??
je li netko probao staviti?
Koliko vam traje baterija? (s obzirom na ogromni ekran)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nisam vidio da još ima Android za HD2, ali osobno niti ne planiram ga stavljati jer mi se ne sviđa.
Što se tiče baterije, evo ja sam prekjučer napunio ujutro i do sada mi je na 18%. Nisam surfao, samo sam telefonirao i slao sms.
hehe, kažem vam, sve sam probao i poisključio...i opet se spoji...preko Opere ili MSN-a neće, ali skyfire ko od šale se spaja ... ja neznam koji je to k... al meni je fakat smiješno xD
Btw, preko HD2 Tweak sam stavio Camera video snimanje na extra i pomak u kvaliteti je ogroman. Po defaultu je 17fps a ovako 29fps (average naravno) i naravno, file od 1min je velik 30MB ali slika je super za tu kameru
Moram si ubost jos neku karticu samo
Pa dobro, jesi stavio ti Net Comp. Fram. 3.5 i onaj prog ?
Jedino mi je to ostalo za napravit ali to sada ne stignem, imam obaveze na faksu...budem navečer probao pa javim![]()
Android se pokušava portati, i pitanje je vremena kada će uspjeti. Ovdje možeš pratiti napredak.
Baterija traje oko 5 sati intenzivnog korištenja. Na standbyu troši oko 5% na 12 h. Nekima traje i do tri dana. Meni izdrži od jutra do večeri.
@Symbeq
Da li si za onemogućavanje spajanja napravio konkretno ovo? Znači prebacio npr. na my ISP?
Daj probaj sim izvadit, možda ti i onda radi![]()
Hahaha...ma nemojte me zahebavatZnam valjda kad je a kad nije ukljucen wifi xD...uostalom...vidim da mi novce ždere
![]()
Brate, skini si program NO Data (neznam da li ga je već netko spomenuo), isključi 3G, i nema šanse da se spoji.....osim toga sa kuhanim ROMovima ti dolazi već predinstaliran, recimo Artemis 4.5 WWE za mene najbolji ROM dosada, brz i u trendu.(inače samo koristim Artemisova "jela").
Pozdrav![]()
Bookmarks