Razlog zakljucavanja RAM-a na HD2 nije mi jasan (a niti vecini), ali sta je sa 1 Gb ROM-a ?
Da li je ova t-mobile.us varijanta drugacija ili su i tu nesto sakrili.......
.
.
Trebas imati kombinaciju roma i radia da bi otkljucao svu postojecu memoriju.
Ja sam probao mirijev rom, radi, stvarno ima toliko memorije, ali bas i ne vidim smisla u tome (na 6.5 romu). Nikad nisam uspio ni priblizno napuniti memoriju.
Mislim da ce nam to vise znaciti za/u wm7, a i lijepo je imati vise rama i fm transmiter.![]()
Razlog zakljucavanja RAM-a na HD2 nije mi jasan (a niti vecini), ali sta je sa 1 Gb ROM-a ?
Da li je ova t-mobile.us varijanta drugacija ili su i tu nesto sakrili.......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
mene isto to zanima dal je možda u biti "naša" verzija isto ko i us samo su te neke stvari "zaključane". što je s tim fm transmitterom. ima ga kao ili ne?
Transmiter je tu, ali nema drivera.
može li netko objasniti čemu služi taj fm transmiter i drugo, kojim programom mogu mijenjati icone, konkretno, trebam promijeniti iconu programa za stalno osvjetljenje tipki.
fm transmitter ti služi za to da recimo možeš puštati muziku na svojem mobitelu, na radiju nekome(auto ili bilo što slično) nađeš praznu stanicu,uneseš u mobitel frekvenciju stanice i muzika ti se reproducira kao da svira na radiju. za ovo drugo ti nažalost ne mogu odgovoriti baš![]()
napokon sam pronašao na torrentu program icon packager v4.0 koji jednostavno mijenja sve icone u one koje želite
nažalost, sad sam vidio da iako se promjeni icona pomoću tog programa, i dalje u htc hd2 ostaje originalna icona, dok je u kompu promjena uspješna i prikazuje novu iconu.![]()
Zadnji uredio navigator one : 30-01-2010 u 13:29
pozz
eo vec par dana se gnjavim va mireovim blackeditionom...
jel netko imao slican problem, ne nalazi mi satelite...
svi drugi programi odmah nadju ali ne i mireo...
probao sam ordinare presnimit sa obicnog hd-a gdje mi radi normalno, ali na hd2 nece i nece
tnx!
večer,imam par pitanja...dali hd2 normalno stane u džep od npr.traperica te kakav je zvuk na slušalicama,tj.jel dobar za slušanje muzike?
Hvala![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Black edition mi radi normalno.
Problem je vjerojatno u .ini fajlu. Meni gps dio izgleda ovako
Ako ništa drugo ne uspije, probaj ga obrisati.Code:[GPS] Found= use_id_driver=1
Meni je veličina ok, normalno stane u traperice (osim ako nisu gruby style). Dosta je bitno što je tanak. Zvuk na slušalicama je ok, makar slušalice i nisu nešto.
ok,hvala...zasad me odbija jedino veličina,moram ga pogledat uživo,jel ga ima u nekom vip centru izložen,a da nije u city center one
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Problem je vjerojatno u .ini fajlu. Meni gps dio izgleda ovako
Ako ništa drugo ne uspije, probaj ga obrisati.Code:[GPS] Found= use_id_driver=1
probao sam obrisati ali nis, on napravi ordinare po svojem i nece s tim delat..
ALI kad sam stavio ovaj tvoj gps dio...., RADI!!!
meni ne dodao iza found onaj port 4 i ostalo, kad sam to obrisao stvar proradila
HVALA!!!![]()
Može pitanje...
Htio bih updateati ROM pa me zanima na koji način da napravim backup...
najvažnije su mi postavke i imenik, za slike i muziku znam...
i koju još aplikaciju koristite za rad na htcu preko kompa (pošto ne koristim outlook)
Ne....
Pa generalno lakse je pitati nego koristiti SEARCH, zar ne ?!
TU
Kakvu aplikaciju, za sta ?
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Informacija!
Za sve koji su zainteresirani za orginalan punjač ponudu sam našao na Njemačkom eBay-u!
Cijena je cca 20-ak Eura sa poštarinom, slično kao i u njihovom official shop-u!
Kome treba ......
Code:http://shop.ebay.de/i.html?_kw=htc%20hd2%20c200&_fcid=53&_localstpos=&_sc=1&_sop=16&_stpos=&gbr=1
Baš ga lijepo podeblja ova "produžena" baterija :
Stvarno s tim izgubi na estetici
Link: http://www.gsmarena.com/first_life_s...-news-1430.php
Bilo bi zgodno cuti kakva su vam iskustva s razlicitim verzijama radio-ROM-ova u HR. Zanima me kvaliteta signala i trajanje baterije uz normalnu upotrebu (znam da je to ekstremno varijabilno i da ovisi o nizu faktora, a ne samo Radio ROMu)
Ja sam osobno stavio 2.06.51.07 i signal mi se cini izvanredan (istocni dio Zgb), ali s baterijom prezivim jedan dan. Jel stogod bolje s 2.07?
Bolje da su napravili bateriju od nekih 1600mAh duž cijele površine mobitela iza i nek bude fixsna baterija kao kod iPhone-a. Mali minus što je fiksna i uređaj bi možda bio 1mm deblji ali veliki plus jer bi autonomija bila bolja za 30% najmanje...te bi izdržala bar 2 puna dana poslovne upotrebe...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ima li netko problem kod log in-a na youtube kad zeli uplodat video direktno iz albuma? uvijek mi izbaci: There was a connection error while attempting to login
i jel ima netko rijesenje za ovu misteriju?
ja sam maknuo sve nule u mms postavkama i on odmah proradio,a toliko sam se namucio.Inace i ja imam taj problem kako uplo.video na yotube.
pa jeste povezani na net?
Bookmarks