Podaci kojim raspolažeš su malo "outdate" iliti zastarjeli.
Pogledaj ovu temu malo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64699
Podaci kojim raspolažeš su malo "outdate" iliti zastarjeli.
Pogledaj ovu temu malo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64699
Lijepo je vidjeti da stvari idu na bolje s androidom. Ali čovjek je lijepo napisao manjak suvislog gps programa. Koristio sam sygic i nije bas nešto.
Bilo bi lijepo vidjeti garmin, via gps i igo na androidu. U posljednje vrijeme čak razmišljam da pričekam x3, kažu da bi trebao uskoro doći. Poslao sam HTC na servis i jedino što mogu reći je: katastrofa. Vidjet ću kako će se situacija razviti, možda otvorim novu temu o tome.
Pozdrav forumasima
Neki dan, ispao me je mobitel sa 1m visine na pod i razbilo se prednje staklo, mobitel sam po sebi i touch screen radi. Zvao agram i traze 1400kn! sto je mnogo kad se uzme u obzir recimo slican servis u recimo Mobisu za slicne Nokie modele.
Sto mislite o tome da narucim za 300kn ovaj navodno originalni dio i nadjem nekoga tko bi to sastavio, moze naravno i ponude
http://cgi.ebay.com/Brand-New-Origin...item2c54d084cd
Hvala
Zadnji uredio blic : 22-07-2010 u 20:33
pozdrav. imam pitanje za strucnjake otkako sam kupio htc hd2 muci me jedno kako ga deblokirati za sve sim karte npr ko sto se to moze ucini ti na iphonu jailbreak-om, ako neko zna odgovor zahvaljujem.
Mene interesuje jedna stvar...ako mi ikako mozete pomoci bio bih zahvalan...
Imam HTC HD2 trenutno je na Holandskom jeziku i nikako nemogu da ga prebacim na engleski jezik u podesavanjima...receno mi je da moram skinuti neki program sa neta da bi to uradio ili postoji neki laksi nacin za to ali bih volio kad bi mi neko da konkretniji odgovor...unaprijed hvala
Pogledaj na službenim stranicama htc-a postoji li kakva zakrpa ako ne probaj skinuti originalni rom sa oznakom WWE, a ko ni to ne pomogne vjerojatno češ morati staviti custom rom. Preporučujem energy.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
E, pozdrav ljudi, imam jedan problemcic... Instaliro neki GPS tracker, i sada kada ga hocu pokrenuti pise mi da imam staru verziju nekog .NET framework ili tako nesto instalirano.... I jos dve neke aplikacije isto tako.... Gledao sam posvuda, ali nikako da nadjem taj update... Pa eto ako moze kakva pomoc please?
Thanx...
ce3hel je stavio link doslovno 2 posta prije!!
Ako Sygic ne spada u suvisle GPS programe onda stvarno... Mislim da se malo ljudi može složiti sa tvrdnjom da je to banana program. To je jak igrač, a stvar je ukusa kome je koji program bolji. Meni se npr. osobno Garmin ne sviđa i stavljam ga u isti koš sa Sygicom.
Znaci od 3000-3500 u oglasnicima.
Zaljubio sam se u ovaj mob i smatram da je dobra investicija za nekih nekoliko godina.
mislim da će i na crno biti oko 4000 - 4500 (ako je gornja cifra točna), barem prvo vrijeme, siguran.
Neznam jel ovo već dostupan u Rusiji ili...
Ako je cijena stvarno 6500kn, onda je te stvarno presmijesno. Realna cijena je oko 550 eur, odnosno toliko ce kostati na "normalnim" trzistima.
U cijenu za hrvatsko trziste vjerojatno je uracunata i usluga vrhunskog servisa![]()
čim vidim kakve su cijene kod nas i vani, padne mi mrak na oči... bez obzira što kupuješ... ja ću sebi HD2 uzeti u Londonu gdje bi trebao koštati oko 500 funti (4000kn) i još mi vrate porez...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
možda mali off, ali to se tako i radi ili uzmeš uređaj vani gdje je cijena normalnija ili "ispod stola" (lokalni). Jer ovo je ipah too much
Uz ovakve cijene kod nas, ništa drugo nije ni moguće.
Pitanje onoma koji spominju povrat poreza: jeste li to radili u zadnje vrijeme? Pitam, jer u zadnje vrijeme Slovenci kod potvrđivanja većih iznosa za povrat poreza javljaju našima (provjereno). Ako se, u tom slučaju, kod nas stvari ne prijave zante što to znači![]()
ma treba ga kupit negdje vani.... recimo Slovenija ili Austrija sigurno će doć prije nego kod nas , još dobiješ i povrat poreza.
HTC u Hrvatskoj ima cijene za odprilike 15~20% više nego vani...
da poznato mi je to... uglavnom frend mi je prićao da to možeš riješit na slijedeći naćin: kupiš neke stvari vani i ne potvrdiš na izlazu iz Slovenije ništa... tada se nakon par dana odvezeš sam do granice i potvrdiš povrat poreza na ulazu, odeš negdje na kavu i kada se ponovo vraćaš nemaš problema!!
nikad to nisam radio tako da ne znam da li stvarno funkcionira, ali po nekoj logici trebalo bi..
naravno to se ne isplati nekom iz Splita ali ako živiš blizu granice sa Slovenijom recimo Zg onda je to ok shema
Ma ima različitih kombinacija izbjegavanja, ali kod potvrde poreza moraš dati putovnicu. Dakle, imaju sve tvoje podatke (frend je švercao dosta skup bicikl, išao na drugi prijelaz nakon potvrde.... na kraju su pokucali na kućna vrata). Da li će te "ganjati" ovisi samo o njihovoj dobroj volji, odnosno hoće li im se taj dan dati zezati.
Nije vezano za mobitel al je vezano za pitanje.
Evo ja jučer u Trstu kupio jaknu za xxx E, prijavio na slovenskoj granici radi povrata poreza gdje ću sljedeći put kada odem u Trst dobiti xx E nazad, što nije loše. Žena na carini je bila ljubazna na što sam posumljao da će napraviti prijavu našim haračima ali nije. Čuo sam da znaju raditi, odnosno da te naši vide kad radiš radnje na slovenskoj granici oko povrata poreza pa pitaju.
a ovo što ti navodiš ne drži vodu, to sam mislio i ja ali nije:
pitaju te na granici da pokažeš proizvod, mene jesu jučer. I ja ko za inat povadio etikete da naši lopovi nebi posumljali ali slovenci traže proizvod da vide da je novi da nije nošeno. Ma uglavnom progledala mi kroz prste i udarila pečat na račun.
U svakom slučaju ne otvarajte proizvode koje kupujete preko i odmah ako ih mislite prijavite na SLO granice, mislim da se naknade ne uvažavaju. A ima dućana gdje ti i odmah naprave povrat poreza bez igranja po granici.
Zadnji uredio HCSC : 01-11-2009 u 13:42 Razlog: maknuo cijene
mene osobno nikad nisu pitali da pokažem proizvod ali isto tako nisam nikad imao samo jednu stvar nego račun sa hrpu stvari pa im se valjda nije dalo zjb s tim...
ovo je jako zanimljivo što si spomenuo da ti neki dućani odma naprave povrat poreza. da li znaš koji su to i da li drže tehničku robu kao npr HD2
sve u svemu ovdje ima popis dućana koji će prodavat HD2 i njihove cijene http://wiki.xda-developers.com/index..._Leo%2FVendors u svakom slućaju mislim da se više isplati kupit uređaj vani i ne prijavit ništa nego ga kupovat ovde za 6.5k kn... jedino treba kupit mob osobno , a ne da ti ga šalju jer tada vjerojatno plačaš i pdv+carinu...
znaći ako neko ide u Englesku iza 11.11.'09. nek se slobodno javi![]()
Ekipa s coolsmartphone.com je dobila hd2. Objavljen je prvi "pošten" review na engleskom i još jedan lošije kvalitete. Možemo očekivati još puno sličnih klipova od te ekipe.
meni jedna od najdrazih stranica sto se tice WiMo.
www.pocketnow.com
http://pocketnow.com/news-archive/ht...st-boot-videos
unboxing, hardware tour & first boot
cijena u Europi će bit 550 eura(cca 4000kn). vidjet ćemo cijene u HR
http://www.gsmarena.com/htc_hd2_now_...-news-1231.php
Bookmarks