Koji je po vama najbolji program za backup podataka kod stavljanja novog ROM-a? Kakva su iskustva sa novim 1.66 official ROM-om i jel se isplati stavljat?
hvala ce3hel
Koji je po vama najbolji program za backup podataka kod stavljanja novog ROM-a? Kakva su iskustva sa novim 1.66 official ROM-om i jel se isplati stavljat?
kada ubacim serial number za preuzimanje novog 1.66 roma javlja mi
Sorry, this software download is not suitable for your device.
šta da radim?
Od ovdje bi morao radit:
http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=2&dl_id=856
Odabereš WWE:1.66.405.2 ja mislim...nek korisnici istih ovo potvrde![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne radi ni na ovom linku ... navigator one neznam gdej si ti kupio svoj HTC, moj je kupljen u VIP-u mozda ima kakve veze od kuda su uvezeni pa jos nije izasao update za sve ?
Koliko sam čitao i informirao se o backupu, on i nije baš preporučljiv, odnosno, djelomicno je preporucljiv za telefonski imenik, mail, bookmakse.
E sad, zasto nije preporucljiv? Iz razloga što kad napravis backup, spremiš promjene u registryu starog roma koje nakon importanja u novi ROM mogu dovesti do brejkanja, odnosno neslaganja s novim romom i mogu nastati problemi.
Nek me neko ispravi ako griješim, ovo sam naučio na xda forumu.![]()
izgleda da cemo onda mi koji smo ga uzeli preko vipa morati pricekati jos neko vrijeme nvi ROM .. onaj update koji je izasao prosle godine mogu downloadati bez problema
ja sam uvjek radio backup sa "pim backup" programom i nikad nije bilo problema, kad sma podatke selio iz starog p3600 u HD2 isto sam napravio backup file sa pim backupom (kontakti, poruke) i ucitao sve u HD2
uredjaj je za cesku..i kad izadje rom za cesku onda ces moc updateat...
tako je bilo za mahica, pa brijem da je i za ovog...
uglavnom...
dal netko ima problema sa updateanjam weathera i mailova...
malo mi radi malo ne...naime mislim preko gprs-a
dok mi surfanje uredno sljaka....
i jos nekad neznam zasti i iz kojeg razloga se zna ringtone stisati na 20%
Problem s mailom je prisutan jer imas ukljucen proxy (po defaultu).
Problem s stisavanjem nisam imao.
Hvala na brzom odgovoru. Evo imam jos jedno pitanjce, sad kak sam uzeo novu SIM karticu u Vipu, isao sam prekopirati kontakte sa telefona na karticu i nakon sta mi izlista sve kontakte sa telefona na kartici, stisnem Done i izbaci mi error pise ''Bad parameter'' i nakon toga mi preseli samo prvih 25, od 170, kontakata na karticu i to je to. Jel ima ko kakvu ideju gdje je problem i kak rijesiti to?
Evo rijesio sam misterij, mob nece kopirati na karticu sve one kontakte koji u nazivu imaju č,ć,š,đ,ž i kad naiđe na jedan takav kod kopiranja odmah izbacuje gresku i prekida kopiranje, pa evo jedno korisno saznanje ak ce netko imat slican problem...
Uskro cemo znati koliko tocno RAM/ROM memorije ima hd2, da li ima fm transmitter...
Na xda je netko rastavio uredaj, postao slike, malo ce trebati da se pronadu djelovi.
Link
Potvrđeno!!!
Europski hd2 ima 576 mb rama.
![]()
pa stavite hspl i flashirajte koji god rom oćete
I moj je iz VIP-a i ne vidim problem,na XDA imate official rom za evropsko tržište, za koji vam ne treba hspl!? Ukoliko sumnjate, imate i serijal za direktan download!
Ja sam ga već instalirao!
Ne vidim nekih promjena iako mi je i prethodna verzija 1,61 radila super! Očekivao sam poboljšanja u autonomiji baterije!
Ne postoji službeni rom za eu tržište, niti će postojati. Romovi su podjeljeni po regijama.
Verzija iz vipa je EEU (east europe), i za nas još nema službeni update. Zato, kada se utipka sn, izbaci poruku da verzija nije kompatibilna.
Ako baš hoćete novi rom, kao što hek kaže: stavite hspl i flešajte što hoćete.
Još nije izdan ROM za verzije kupljene u VIP-u (east europeian). Osim toga bolje malo pričekati jer po forumima pišu da ima nekih bug-ova, pa je bolje pričekati da riješe to....
Znam da nije etično ni moralno, ali ima li netko serial za Copilot Live 8 za naš HD2?Ako nije problem.
Neznam da li se isplati kupiti i kolika je cijena ?
Bookmarks