Jel ima jos tko osim mene problema sa prejakom bljeskalicom na HD 2 i jel ima tko kakvo rješenje za to?
Jel ima jos tko osim mene problema sa prejakom bljeskalicom na HD 2 i jel ima tko kakvo rješenje za to?
uf...
eto nabavio i ja televizor..konacno...
a sad citanje ispocetka...opet hehe..
trebalo bi neki sticky slozit...
dojmovi su super..
ewo preko noci od 10 do 7 ujutro otislo 7% na bateriji
bez ikakvih preinaka icega i sa 1.43 verzijom..
vidit cemo kako ce biti kod koristenja..
P.S. koristio sam iphone 2 godine i mogu rec da je ovo jaka konkurencija..
odnosno da je bolji, meni osobno..
instalirao sam program insoft phone 4.4 te nakon nekog vremena nije radio auto lock. nakon hard reseta sve je opet bilo u redu sa auto lock no kada sam opet instalirao program inesoft phone instalacija nije mogla biti ispravno završena jer mi kod odabira jezika ne prihvaća OK ( a kod prvog instaliranja je normalno prihvaćan OK) te sam još primjetio da su i dalje memorirane postavke programa koje sam si zadao prije hard reseta ( sasvim su različite od tvorničkih!)
Na kraju sam reinstalirao ROM, auto lock radi, no instalacija opet ne prihvaća OK no program ispravno radi a šta se tiče promjenjenih postavka programa INESOFT PHONE prije reinstalacije roma ostale su i dalje takve promjenjene i nakon reinstalacije roma. da ne povjeruješ.
Ovo s pamćenjem postavki i jezikom nakon hreseta i reinstalacije roma ne može biti točno. Vjerojatno ima veze s regional settings ili tako nešto. Ne kažem da se nije desilo, kažem da razlog mora biti drugačiji.
Što se bez veze opravdavaš, naravno da je bolji.![]()
@navigator one
vjerojatno si instalirao aplikaciju na storage card, to je po meni jedino logično objašnjenje...
jesi probao noviju verziju inesoft phone 5.07 možda nećeš imat problema kao sa 4.4 verzijom
Pitao bih korisnike HD2 par pitanja pa bih bio zahvalan na odgovorima
1. Što vam ispod baterije piše MADE IN ??? i sa koja prva 3 znaka vam pocinje serial number?
2. Dali se moze HTC sense u potpunosti iskljucit, znaci cisto WM da imamo.
3. Da li imate one često spominjane probleme sa slanjem SMS-a pa da vam zaglave poruke i OUTBOX-u??
3. Da li sa koristenjem:20 poslanih SMS, 20 primljenih SMS, 5min razgovora, 1h MSN, 1h surf, 1h bezveze prčkanja DNEVNO može baterija izdržati 36 sati tj od jutra do sutra dan navečer? Tj koliko može, dajte primjer svog korištenja.
Eto, bio bih zahvalan puno![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
1. Made in Taiwan, HT9
2. Da.
3. Ne, nemam problema s tim.
4. E ovo je relativno. Meni s malo jacim koristenjem drzi dan.
4. meni ne traje preko jednog dana...mislim navećer bude na najviše 30% , ali meni je uključen 3g stalno , active sync, dobijem i pošaljem odprilike 10ak sms-ova, dobijem nekih 10ak mailova , surfam netom sigurno sve skupa 1.5~2h i općenito ga dosta koristim.
Evo, meni traje baterija treći dan. Da mi je to neko reko prijašnjih tjedana, mislio bih da je lud. Koristenje je dosad nekih 20-tak sms, 10 min poziva i oko 2h surfanja, pola sata glazbe i nešto malo slikanja. 3g mi je iskljucen, surfam iskljucivo preko wifi kojeg palim kad mi treba. Baklight mi je na automatic, da stavim 30% vjerojatno bih jos dobio na bateriji.
dal netko zna kako thumbnailove pod people se moze dobiti u boljoj rezi?
skuzio sam..
thx for info..
Evo izasao je novi ROM za Aziju, sada sljedi i ostatak svijeta.
ROM: 1.66.707.1
http://www.htc.com/sea/SupportDownlo...at=2&dl_id=854
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Joj nakon pročitanih 416 postova imam još uvijek dileme oko ovog uređaja. Sve do 400 - tog posta sam mislio da je baterija koma i da ču si uzet SE X2 iako je slabiji uređaj od ovog i nema rotaciju ekrana automatski itd, ali mu vjerojatno baterija duže traje. I tu je ipak tipkovnica i stylus na SE-u.
E sad na HTC-u mi je odličan ekran i soft i lako si kupim stylus dodatno samo me najviše brine ta baterija. Zar je stvarno tako slaba kod normalnog korištenja. Moje normalno korištenje je: pola sata telefoniranja dnevno, korištenje neta preko 3G-a pola sata i preko WIFI-a sat vremena. Bez push maila, netreba mi stalni refresh weathera itd. Bit će spojen na net kako sam rekao dnevno oko sat i pol do dva. Koliko bi mi držala baterija cca.... Ako ide preko dva dana uzimam ga ziherica.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
pa trebao bi ti izdrzat 2 dana bez problema...
doduse ja ga imam 4 dana...ali ja nemam nikakvih problema s baterijom...
Pozdrav,
evo igram se par dana i ne vjerujem, kakva je ovo strojčina od uređaja pa to svijet nije vidio.
Molim ipak malo pomoć:
- Koliko vidim za sve one tweak-ove s xda foruma treba imati neki program kojim ćeš postići da se prikažu skriveni sistemski folderi, datoteke, registry...šta koristite i gdje da i ja to nabavim?
- Kad sam ga prvi puta upalio, odmah sam se spojio na kućni Wifi, pa onda podesio Facebook, Tweeter, i You Tube, e sad Face, i Tube mi se normalno spajaju i kad ne radi Wifi, preko operatera, a Tweet neće! Hoće samo preko Wifi-ja kućnog!
Baš me zanima koliko će HTC prodati HD2-jki, jel ima neka stranica gdje to piše?
![]()
1.skini resco explorer
2. skini registry add in za resco explorer link , sad možeš mijenjat, improtirat i exportirat registry
3. traži po xda-devs forumu različite reg tweakove/programe recimo tu i tu
4.općenito dobar site za ppc programe je ppcwarez.org
![]()
Sljedeći mjesec izlazi baterija većeg kapaciteta sa ugrađenim "kickstandom". Kako piše telefon dobije svega par milimetara(na slici stvarno malo izgleda). Cijena baterije će bit 60 eura.
Fora mi je taj kickstand, lakše gledanje videa.
@hek99
Puno hvala!
OK, hvala za upozorenje, u pravu si, s WinMo baš nemam neko iskustvo, imao sam Xperiu X1 ali nisam ništa tweak-ao, moj maksimum je bila instalacija SPB Mobile Shell!
Samo me ispravite ako griješim, što god ja napravio po registry-ju, kakav god show, napravim Hard Reset i sve je kao prvog dana s tim ROM-om?
Jel'tako?
Za sada jedino što želim tweaknuti je da dobijem Task Manager u Quick Links-ima, a ne želim instalirati baš novi program da mi glumi Task Manager.
Pa valjda ću to uspjeti?!
![]()
Zadnji uredio 8oy5cout : 24-01-2010 u 22:12
Bookmarks