Program za testiranje baterije i postupak imas na XDA forumu i nije nikakva tajna......ja sam ga imao ali pretrazih sve i ne mogu ga naci.
(tajna je ovim lajbekima u servisu)
Nece.....
A gdje ti je punjac preko noci ?
Za alarm koristi SPB time - ja ga koristim vec dosta godina i nikada (ali nikada) me nije iznevjerio !
Zadnja varijanta LINK TU
Potrosnja baterije ce se vjerojatno poboljsati sa novim ROM-om, osim ako vec sada nije na granici kolicina=potrosnja energije u ovim okvirima.
Zato sto je to Windows uredaj i ne moze, kao ni kompjuter.
Mora ga se fizicki upaliti, ali cemu ga uopce gasiti pa zar nitko nema punjac ???
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Kolko vama treba na vasim HD 2 da se spoji gps na satelit u programima za navigaciju (npr. ja koristim Garmin)? Posto imam osjecaj da kod mene malo predugo traje 5-10 min...
Gps čip je nešto najbolje što sam probao (imao sam i sirf III urađaje: asus p750 i mio c 320).
Probaj neki drugi program. Ja sam xt samo malo isprobavao, nikako mi se ne sviđa, ne sjećam se vremena koje mu treba da uhvati signal.
5 min je ok, ako signal loviš u podrumu
Probaj igo8, cardinale 3.1. Love signal do minute ako se voziš i loši su uvjeti.
igo8 meni ulovi signal za 10~15
ja imam garmin mobile xt i cardinale 3.1, i oba mi love signal za 10-15 sekundi...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
evo da javim da sam pronasao krivca za potrosnju baterije! stavio sam u mob novu vip sim karticu i mob mi je u 9 sati potrosio samo 5%! haha..ne mogu vjerovati da je to na kraju svega bilo uzrocnik...sad jedino ne znam dali je do tele2 mreze koju imam ili bas do sim kartice, ali kalvarija je gotovai sad mogu lea koristit makar dva puna dana. tko god ima problem s baterijom neka proba s drugom, novom sim karticom od svakog operatera!
pa jel ja mogu otić tamo i zatražit novu? unatoč ispravnosti ove
(t-mobile)
mozes, al kostat ce te nekih 20kn...al nemoj ici bzvz..prvo si probaj s nekom drugom karticom da vidis jel ima kakvih pomaka s baterijom...ja sam svog krivca pronasao, a sad ne mora biti da je i drugima tak..al vrijedi probati u svakom slucaju.![]()
napokon sam pronašao program za blokiranje poziva koji mi odgovara. zove se INESOFT PHONE v5.07. Po meni, prednost mu je, jer pored svih ostalih mogućnosti koje nude i drugi slični programi ovaj ima i povećanu tipkovnicu odlične kvalitete skoro preko cijelog ekrana te neoganičeni broj favorita brojeva sa slikama. ako kome još šta treba na PP
da li netko zna za neki program kojim bi na htc hd2 mogao gledati .cbr formate odnosno imam na kompu alan fordove u .cbr formatu koje čitam programom Cdisplay. hvala unaprijed
još jedna zanimljivost programa INESOFT PHONE v5.07
u poruci TKO JE ZVAO, pored brojeva koji su zvali su i imena osoba ako su memorirane u kontaktima.
Obzirom da je alarm po default-u loš, tople preporuke za G -Alarm!
Pored mnoštva opcija, od čega izdvajam, podršku za G-Senzor, ima i HR prijevod!
Više http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about
Ubuduce mozes staviti link....LINK TU (Inesoft/Phone/v5.07)
Posto si novi na forumu trebao bi procitati pravila i dopunu svojih postova raditi pod EDIT a ne otvarat novi za svaku dosjetku.
G-Alarm v2.3
LINK sa programom: TU
Ovdje je Key_Gen: TU![]()
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Pozdrav ekipi,
kupio sam ga! U Vip-u. Užasno sam uzbuđen jer ga tek punim po prvi puta i nisam ga ni upalio! Sve tu čitam, oči mi ispale, ali ne vidim da se puno komentira koje microSD kartice koristite i kako ste zadovoljni?
Nije valjda onu što se s njim dobije, od 2GB?
Još me zanima jel' ima problema s brzinom kod tih kartica, jer tih microSD ima za kupiti class 2, class 4 i class 6, viša klasa veća brzina čitanja/pisanja, no vi to već svi naravno znate.
Mislim si kupiti 16GB class6, Transcend ili SanDisk!
Pozdrav!
Ja ti imam 16gb sandisk class 2 i nisam primjetio nikakva usporavanja, potrosnju baterije, zastajkivanja, sve je uredno i brzo.
A onu 8 gb Sandisk Ultra II ?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pozdrav Žiks!
Vidi, u Hrvatskoj je malkoc problem, ali ima class 4 gdje god hoćeš, evo recimo tu:
http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.bffc2d9bc9404a36bb17c51946bb5e11 .memorijska_kartica_sd_micro_mobile_ultra_sandisk_ 16gb_w_reader.aspx .
A izvana se naručiti može naravno što god ti padne napamet, evo jučer sam na njemačkom Amazonu gledao ovu ovdje: http://www.amazon.de/Transcend-Digital-Capacity-Speicherkarte-RDP3-Kartenleseger%C3%A4t/dp/B0027HUYL4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1263786017&sr=1-1
i dok sam ja prevodio njemački netko mi je zgrabi ispred nosa, bila je još jedna na lageru, sad treba čekati dan, dva, pa će se opet pojaviti.
Pozdrav!
čudim se kako kod toga na eBayu nema :/
Par zanimljivih i korisnih stvari koje sam nasao na netu
Enable Hidden Default Games
Go to the Windows directory and copy bubblebreaker.exe and solitaire.exe to the games folder as shortcuts in Windows\Start Menu. Make sure to unhide system files on the device to see the games listed.
Get the old Task Manager Back
To be able to really close programs using the X instead of just 'minimizing' the program and leaving it in memory,
install Duttys HTC Task Manager (attached below), restart and the X is back. Also in Settings you can configure its function.
Enable LED Notification Setting in Sound and Notifications
If you want your LED to flash when you have a new message, missed call or voicemail.. well you can't as it is greyed out. However the following registry entries can be modified to enable them or use the cab at end of post. Reset after changes. Notifcation for Email sadly does not work
New Message:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D65B-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
"AvailableOptions"=dword: change to 15
Missed Call:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D660-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
Voice Mail:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications\{A877 D661-239C-47a7-9304-0D347F580408}]
Neznam da li rade, nemam mob, na vlastitu odgovornost testirajte![]()
Symbeq to si kopirao sa xda developers foruma jel tak... ja sam sve te postavke promjenio isti dan kad sam kupio mob ... radi sve provjereno
imam instaliran oficijalni rom 1.48. nesto mi se pobrkalo u registrima tako da iako resetiram na tvorničke postavke nesto me zeza. da li mogu reinstalirati rom opet na 1.48 pošto imam na kompu službeno preuzeti 1.48 rom upgrade. zahvaljujem
Bookmarks