Možeš stavit garmina![]()
ak si blizu vinkovaca ja ću ti napravit.
inače nemaš šta smrdat. ako se i desi nešta mrdanjem po registru nas ćeš pitat i mi ćemo ti reć![]()
Ja sam friška vlasnica htc-a hd2 i proučila sam sve vaše postove ali me se strah upuštati u prčkanje po mobu pa me zanima da li bi mi netko htio ili se bavi time, staviti na htc novi rom i updates pošto ja to nemam pojma a i da si ne smrdam mob. I zanima me da li može iGO navigacija na njega ili koja već osim one na njemu.
Možeš stavit garmina![]()
ak si blizu vinkovaca ja ću ti napravit.
inače nemaš šta smrdat. ako se i desi nešta mrdanjem po registru nas ćeš pitat i mi ćemo ti reć![]()
Jel postoji nacin da se Garmin navigacija, kod navigacije i koristenja na mobu, koristi u horizontalnom položaju na ekranu, znaci kao neki landscape mode?
Zadnji uredio Marz : 10-01-2010 u 11:32
emmal, ako si ne nađeš nikoga, navigaciju možeš i sama postaviti, nije neki problem, imaš po forumu. A što se tiče ROM-a nije da moraš i to raditi, tebi kao početniku je originalni sasvim OK.
HC4L
Hvala svima na informacijama, ali ja bih ipak trebala nekog da mi to slozi jer nemam pc vec mac komp, i nisam mogla staviti na maca-a onaj program za sync vec sam morala staviti paralles desktop sa windowsima pa sam onda probala staviti update za kameru sa htc stranice pa mi izbacio neki error pa sam odustala, prekomplicirano. Mislim da bi ja to slagala jedno tjedan dana.
Hvala Ziksu, ali sam iz Zagreba pa mi Vinkovi predaleko.
Pa ako je neko voljan, naravno uz naknadu, bila bih vrlo happy.
Pod settings, connections, advanced, select networks, edit, proxy settings tab.
kako da deinstaliram copilot8 koji je bio instaliran prilikom kupnje?
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
da li netko zna kako da napravim quick link programa igo8 koji mi se nalazi na SD kartici? Naime svaki put kada trebam uključiti program moram ići u storage card u program igo8 te uključiti exe file, a u biranju quick linka na popisu programa ga nema. hvala unaprijed
Možeš preko Resco File Explorera kopirati link .exe u Programs
HC4L
Nikako nisam uspio reducirat potrosnju baterije dok je u standby modeu i stalno mi troši 3% po satu što znači da mi je u 33 sata mob mrtav, a da ga opće ne dirnem. Pogasio sam i izbrisao sve moguce aplikacije, probao sve moguce romove i radie, zgasio bluetooth, wifi, prebacio na 2g mrežu, probao s bsb tweaks, provjerio sd karticu, ali nista. I sad sam ove noci bas probao staviti mobitel u flight mode da bas vidim koliko ce mi tako trošiti. Nakon 8 sati potrošilo je samo 2% baterije što je fenomenalno.
E sad, mene zanima što je onemugućeno tim flight modeom da mi je tako malo baterije potrošeno? U odnosu na gore navedeno što sam sve isprobao u klasičnom modeu, ispada da je flight mode još iskljucio signal, odnosno traženje mreže. Dali je moguće da obična 2g mreža meni uništava bateriju? Ne vidim nikakvo drugacije objasnjenje. Na tele2 mreži sam. Moze li biti do sim kartice, to jos nisam probao zamijeniti.
Dobro si sam odgovorio, flight mode ti isklučuje traženje GSM signala, što je rezultiralo većom trajnošću baterije. Ali to onda radi samo po noći, u protivnom ti ne treba mobitel. I ja svog punim svaku noć (ne HD2).
Isto tako možeš biti i u slabijoj pokrivenosti signala pa ti non-stop traži signal, kao i to da je stariji SIM.
HC4L
Signal je full cijelo vrijeme tako da isključujem naprezanje u traženju mreže, al mi nemoguće zvuči da održavanje mobitela na 2G mreži toliko troši bateriju.![]()
Inače, flight mode jedino vidim korisnim u tome što na Leu stock alarm ne radi ako je mobitel ugašen (to mi je živa gluposti i nadam se da ce to rijesiti updateom nekog sljedeceg roma) pa onda već kad mora biti upaljen neka ne troši puno bateriju.
nema veze što ti je signal full cijelo vrijeme, meni na se na moru mob potroši do 17h sa uključenim 3g-om uz umjereno surfanje netom... cijelo mi je vrijeme signal full.
vjerojatno troši više energije za održavanje dobrog signala na mjestima gdje je slabiji..
ugl. bar sad znaš do ćega je, jer ako ti potroši 2~3% u flight mogu onda je sa mobom sve u redu
p.s. s obzirom da je hd2 winmo uređaj i da mu se operativni sustav treba "dignut" kao na desktop kompovima, alarm nikad neće radit ako je mob isključen , jednostavno to je neizvedivo...
tako da se tom updateu ne nadaj u skorije vrijeme![]()
Kontaktirao sam i support od HTC-a u vezi baterije i dali su mi jedan mali test koji trebam napraviti na temelju kojeg se vidi jel baterija faulty ili ne. Ako koga zanima procedura moze na pm, jer HTC strogo zabranjuje javno objavljivanje njihovih solucija pute razgovora s korisnicima,
Što se tiče alarma, ako ga nece uspjet napravit da se pali mimo winsa, onda neka bar upgradeau repeat, jer se samo jednom ponovi što je vrlo loše za pospanke od ljudi.
Al ajde, zato je koristan flight mode, ako niš drugo onda bar za alarm, a i za pogledati koji film u slobodno vrijeme bez želje za smetanjem od telefonskih poziva.
P.S...ako je do signala..jel onda moguce da htc to poboljsa s nekim romom ili radiom? To mi se čini jako logično.
Bookmarks