Ljudi, jel vam problem veličina, glomaznost Lea? Gdje ga nosite? Jel stane u džep od hlača?
Jesam u pravu ako ražem da bez SDloadera (goldcard) mogu instalirati novi ROM?
Dakle preko PC-a!
Ljudi, jel vam problem veličina, glomaznost Lea? Gdje ga nosite? Jel stane u džep od hlača?
Izašla mala aplikacija koja omogućava da tipke svijetle kad je ekran "upaljen"
Na 29. postu teme nalazi se aplikacija
bok, kako tu aplikaciju za svjetleće tipke ubacim u telefon? unaprijed zahvaljujem
Nakon što skineš aplikaciju samo ju kopiraš(kopiraš cijeli .cab file) na uređaj.
Za one koji nisu registrirani na xda evo na rs-u aplikacija
http://rapidshare.com/files/32525749..._v0.3.cab.html
instalirao sam program photo contacts pro 5.11 no kod podesenja odbijanja poziva (reject) nazalost ne odbija pozive već samo zvoni u silent verziji. može li mi netko objasniti u čemu je kvaka ili eventualno preporučiti neki drugi program za ograničavanje poziva, unaprijed zahvaljujem
ne radi mi ni dalje. 5 puta sam ga instalirao i dezinstalirao. ima li neki drugi program?
Probaj pocket call bouncer, black baller, MagiCall, sve ima na "poznatom" forumu.
HTH
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
@Žiks da li ti se dešava da se ne možeš spojiti na Marketplace ili Windows server!
Kod mene sa mob kartice super radi, ali preko WiFi nikako, stalno upozorenje da provjerim konekciju?!
BTW internet radi dobro!
Kako da dođem do ovih registar koje ovdje navodiš?
Zadnji put sam usio, ali sad nemam ideju kojim putem
Odradio sam Rom 1.61, ali i dalje nema značajnih pomaka sa baterijom.
resco registry editor. s tim ideš u registre.
evo ti link;
http://www.resco.net/downloads/pocke...ryen_p.arm.cab
skini, instaliraj i piči!
marketplace mi radi savršeno...
uredno ga instalira ali ga nece pokrenuti!
http://postavi.com/hosted/32952b01bb...2b12053f4e.png
probao sam instalirati i na karticu i na uredjaj, ne radi...
Konačno se i ja odlučio i nabavio ovaj uređaj. Impresioniran sam i izgubljen totalno. Mislim da ce mi trebati dani i tjedni da pohvatam sve živo. Nisam uspio ni trecinu aplikacija isprobat koliko se uspijem zaokupiti s pojedinom. Necu se jos odlucivati na nikakvr promjene(flashanje, tweakanje) neko vrijeme, jer mi je ovo prvi WM uređaj i zelim se prvo s njim upoznati pa onda kad shvatim kako funkcionira, podesavat cu si po volji.
Baterija je stvarno koma, ali vjerojatno postoje nacini kako da se optimizira vijek pa se time ne zabrinjavam toliko.
Imam samo pitanje, može li se kako pojačati wifi signal? Kakva su vam iskustva s wifijem?
Recimo, u mom slucaju, ruter mi se nalazi u kuci na trecem katu, a kad odem u prizemlje kuce jedva ga lovim. S laptopom mi je puno jači signal u istoj situaciji pa me zanima, jel to normalno s Leom ili se može kako ''pojacati'' signal.
Probaj sljedeće;
Settings/Wireless control/WI-FI/Advanced/Power Mode/
U tom tabu imaš da biraš između; Best performance/Best battery.
Tvornički je na sredini!
Probaj pa vidi!
Ja sam stavio na Best performance i @Žiks gle čuda Market place leti (doslovno) kod Opere osjetno povećanje brzine.
Bateija bi trebala postati nešto bolja nakon nekoliko ciklusa punjenja, ali ne značajno.
Najveći pomaci u vremenu trajana se dobivaju updateom roma (radio), ali nije ni to svemoguće.
Što se tiče wifija, ja nisam uspio ništa značajno postići stavljnjem na best performance niti na jednom wm uređaju.
Preporučam da instaliraš program wifi monster, ima točan pokazatelj jačine signala u dBm, pa testiraj. Ja nisam uspio poboljšati prijem. Malo tješi, ali i svi ostali wm i ne wm uređaji su imali slično loš signal (iznimka je bila nokia e 51).
Ps:
Koji ruter imaš?
Ja imam zyxel i šrot je kakvog nema. Ruter je u prizemlju, laptopom slabo lovim signal na katu (na hd-u mi signal varira oko 80 dBm). Otišao do frenda koji ima se 555 i bilo je puno bolje.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Imam thompson speedtouch..i ne kazem ja da mi je signal los..samo me zanim dali se moze kako pojacati..probat cu s tim programo, a i potrazit cu jos malo...
sto se baterije tice..navodno bi prvi nekoliko punjenja trebalo bateriju praznit do kraja i ostavit preko noci da se puni bar 8 sati...
Evo ovo što je još davno pisao ce3hel
danas se donekle i obistinih, izvor na twitter
HTC Confirms that HD2 Gets Windows Mobile 7 on Twitter
HTC Russia ... on Twitter ... says HD2 is getting Windows Mobile 7
HC4L
i meni je ovo prvi WM uređaj. al sam odma preflešao rom s 1.43 na 1.61 jer je tvornički sranje, bilo kuda bugovi su svuda.
ima tweakova za još veću brzinu opere@Žiks gle čuda Market place leti (doslovno) kod Opere osjetno povećanje brzine.![]()
Zanima me, što je točno ono pored zvučnika s prednje strane..izgleda kao dvije ledice..ali nikada mi još to nije zasvjetlilo or smth..?? Postoji ledica točno unutar zvučnika s lijeve strane i ona obično zasvijetli zeleno prilikom poruka, poziva..ali postoje sa strane još kao neke dvije ledice..al nemrem nikak skuzit sto je to i koju funkciju ima..
..palo mi na pamet da nije to mozda senzor da se gasi ekran kad se priblizi uhu?
EDIT - pronasao
''Just above the screen you find a grille behind which you have the front speaker and for example the charging LED. On the left of this grille you find two sensors just below the glass surface. At first the proximity sensor and second the back light sensor''
Zadnji uredio Iuris : 01-01-2010 u 21:40
pozdrav svima !
kao i svima ovde napet je i meni ovaj mob...jedno pitanje za ekipu sta ga vec ima...zanima me task manager, da li postoji neka tipka koja pruza direktan ulazak gdje se vide sve aplikacije koje se trenutno vode i gdje se s lakocom mozes prebacit iz aplikacije na aplikaciju? pristup koji sam vidio je predug i besmislen.. i phone tu mogucnost uopce nema i zato ga nikad i ne bih kupio..
da da..evo nasao, mislim da bi ovo moglo bit rijesenje, evo ako nekom zatreba...
Add Task Manager to Home Screen Quick Links
Copy the hidden TaskMgr.exe file from your Windows folder to your Start Menu/Programs folder. Now it's possible to place a shortcut on your Manila today and you can open/close running programs with ease.
jos samo da nabavim ovu masinu i to je to.. LoL
Bookmarks