Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung g810 wirless

Jel moze netko napisati postavke za wirless za samsung g810... Prijatelj mi sa nekom nokiom uhvati wirless, a ja ne mogu, citao sam nesto da moram podesiti na POSTAVKE-VEZA-PRISTUPNE TOCKE...Jel netko zna kako ide sve...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tu je mala razlika izmedju G810 i N95, N80 itd.

Kod Nokia mozes pokrenuti web browser i odmah dobiti dostupne access pointe (pristupne tocke). Kod G810 moras prvo definirati pristupnu tocku.

To se na G810 radi ovako (na engleskom):
    Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options -> Define acess point

Kada to obavis upalis web browser, i utipkas neku adresu (npr. www.google.com). Cim potvrdis adresu mobitel trazi dostupne access pointe. Na listi odaberes svoj upravo definirani access point i mozes surfati !

To je to sto se tice pristupa "nepoznatim", otvorenim mrezama.

Ako trebas neke dodatne postavke u vezi access pointa , one se nalaze na:
    Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings).

Hope this helps !
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Quark Pregledaj post
    Tu je mala razlika izmedju G810 i N95, N80 itd.

Kod Nokia mozes pokrenuti web browser i odmah dobiti dostupne access pointe (pristupne tocke). Kod G810 moras prvo definirati pristupnu tocku.

To se na G810 radi ovako (na engleskom):
    Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options -> Define acess point

Kada to obavis upalis web browser, i utipkas neku adresu (npr. www.google.com). Cim potvrdis adresu mobitel trazi dostupne access pointe. Na listi odaberes svoj upravo definirani access point i mozes surfati !

To je to sto se tice pristupa "nepoznatim", otvorenim mrezama.

Ako trebas neke dodatne postavke u vezi access pointa , one se nalaze na:
    Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings).

Hope this helps !
    imam problem... isao sam redoslijedom kako si napisao:Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options ->SADA NASTAJE PROBLEM-KAD ODABEREM OPTIONS POKAZE MI SAMO EXIT, nema ovo sto si napisao "Define acess point"....

IŠAO SAM I NA:Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings). I NAPRAVLJENA MI JE VEZA ZOVE SE CONNECTION:NJENA PODESENJA SU: connection name:CONNECTION, data bearerACKET DATA, Access point name:NONE, user name: NONE, prompt pasword:NO, Pasword:******, authentication: SECURE, homepage: NONE... TO JE TO
    Zadnji uredio Realovac19 : 29-09-2009 u 23:42

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Realovac19 Pregledaj post
    imam problem... isao sam redoslijedom kako si napisao:Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options ->SADA NASTAJE PROBLEM-KAD ODABEREM OPTIONS POKAZE MI SAMO EXIT, nema ovo sto si napisao "Define acess point"....

IŠAO SAM I NA:Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings). I NAPRAVLJENA MI JE VEZA ZOVE SE CONNECTION:NJENA PODESENJA SU: connection name:CONNECTION, data bearerACKET DATA, Access point name:NONE, user name: NONE, prompt pasword:NO, Pasword:******, authentication: SECURE, homepage: NONE... TO JE TO
    Kada ides na Available WLAN networks mob ti izbaci listu dostupnih WLAN mreza. Odaberes onu na koju se zelis spojiti i onda pritisnes Options pa Define Access Point. Pretpostavljam da ti nije nasao nijednu mrezu, pa zato kada ides na Options imas samo Exit.
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Quark Pregledaj post
    Kada ides na Available WLAN networks mob ti izbaci listu dostupnih WLAN mreza. Odaberes onu na koju se zelis spojiti i onda pritisnes Options pa Define Access Point. Pretpostavljam da ti nije nasao nijednu mrezu, pa zato kada ides na Options imas samo Exit.
    rijesio sam sve... hvala puno...

Slične teme

1. Samsung g810 - navigacija
    By pajo777 in forum Samsung
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 23-06-2010, 22:49
  2. samsung g810
    By smitt in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-09-2009, 14:37
  3. Samsung G810 vs Nokia N95 8GB
    By DJ X2 in forum Usporedbe Modela