Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung g810 wirless

Jel moze netko napisati postavke za wirless za samsung g810... Prijatelj mi sa nekom nokiom uhvati wirless, a ja ne mogu, citao sam nesto da moram podesiti na POSTAVKE-VEZA-PRISTUPNE TOCKE...Jel netko zna kako ide sve...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tu je mala razlika izmedju G810 i N95, N80 itd.

Kod Nokia mozes pokrenuti web browser i odmah dobiti dostupne access pointe (pristupne tocke). Kod G810 moras prvo definirati pristupnu tocku.

To se na G810 radi ovako (na engleskom):
    Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options -> Define acess point

Kada to obavis upalis web browser, i utipkas neku adresu (npr. www.google.com). Cim potvrdis adresu mobitel trazi dostupne access pointe. Na listi odaberes svoj upravo definirani access point i mozes surfati !

To je to sto se tice pristupa "nepoznatim", otvorenim mrezama.

Ako trebas neke dodatne postavke u vezi access pointa , one se nalaze na:
    Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings).

Hope this helps !
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Quark Pregledaj post
    Tu je mala razlika izmedju G810 i N95, N80 itd.

Kod Nokia mozes pokrenuti web browser i odmah dobiti dostupne access pointe (pristupne tocke). Kod G810 moras prvo definirati pristupnu tocku.

To se na G810 radi ovako (na engleskom):
    Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options -> Define acess point

Kada to obavis upalis web browser, i utipkas neku adresu (npr. www.google.com). Cim potvrdis adresu mobitel trazi dostupne access pointe. Na listi odaberes svoj upravo definirani access point i mozes surfati !

To je to sto se tice pristupa "nepoznatim", otvorenim mrezama.

Ako trebas neke dodatne postavke u vezi access pointa , one se nalaze na:
    Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings).

Hope this helps !
    imam problem... isao sam redoslijedom kako si napisao:Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options ->SADA NASTAJE PROBLEM-KAD ODABEREM OPTIONS POKAZE MI SAMO EXIT, nema ovo sto si napisao "Define acess point"....

IŠAO SAM I NA:Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings). I NAPRAVLJENA MI JE VEZA ZOVE SE CONNECTION:NJENA PODESENJA SU: connection name:CONNECTION, data bearerACKET DATA, Access point name:NONE, user name: NONE, prompt pasword:NO, Pasword:******, authentication: SECURE, homepage: NONE... TO JE TO
    Zadnji uredio Realovac19 : 29-09-2009 u 23:42

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Realovac19 Pregledaj post
    imam problem... isao sam redoslijedom kako si napisao:Main menu -> Conectivity -> Conn.mgr. -> Available WLAN networks -> Options ->SADA NASTAJE PROBLEM-KAD ODABEREM OPTIONS POKAZE MI SAMO EXIT, nema ovo sto si napisao "Define acess point"....

IŠAO SAM I NA:Main menu -> Settings -> Connection -> Access points -> Options -> Edit ( Options -> Advanced settings). I NAPRAVLJENA MI JE VEZA ZOVE SE CONNECTION:NJENA PODESENJA SU: connection name:CONNECTION, data bearerACKET DATA, Access point name:NONE, user name: NONE, prompt pasword:NO, Pasword:******, authentication: SECURE, homepage: NONE... TO JE TO
    Kada ides na Available WLAN networks mob ti izbaci listu dostupnih WLAN mreza. Odaberes onu na koju se zelis spojiti i onda pritisnes Options pa Define Access Point. Pretpostavljam da ti nije nasao nijednu mrezu, pa zato kada ides na Options imas samo Exit.
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Quark Pregledaj post
    Kada ides na Available WLAN networks mob ti izbaci listu dostupnih WLAN mreza. Odaberes onu na koju se zelis spojiti i onda pritisnes Options pa Define Access Point. Pretpostavljam da ti nije nasao nijednu mrezu, pa zato kada ides na Options imas samo Exit.
    rijesio sam sve... hvala puno...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung g810 - navigacija
    By pajo777 in forum Samsung
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 23-06-2010, 22:49
  2. samsung g810
    By smitt in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-09-2009, 14:37
  3. Odgovora: 2