Da se i ja izjasnim.
Imam N82, i stvarno me nesmeta što je već star, iako je moj proizveden ove godine(znači nije star, nov je, samo što je davno izašao). To je apsolutno nebitno, jer kad te netko i vidi sa tim mobom u ruci, vidit će neku novu stvar, jer taj mob i nije baš u Hrvatskoj previše popularan. Po specifikacijama je najbolji. Zato sam ga i kupio. On je ono baš što trebam. Samo pogledaj u kakvim se bojama sve nudi N79 i svima je jasno da je to malo "dječji" mob. Loša mu je kvaliteta izrade. Svi govore da na N82 ostaju otisci prstiju, ja se moram pohvaliti da imam još uvjek originalne folije i preko njih silicon casses, koji odlično štiti mob (imam ga već 4. mjeseca i dosad niti jedne jedine ogrebotine). Jedino što sam imao problema, su bili softverske prirode. Ali siguran sam da sam ja kriv za to jer sam uvjek željan novih aplikacija, i svakakvih gluposti pa sam siguran da sam uvalio neki virus u mob. Možda ti i nije bitna ta kamera, ali lijepo je se pohvaliti da imaš mob koji je bio proglašen najboljim mobom s kamerom u seriji od 5 mpx. Imao si N73 i vidio si da slike i nisu baš nešto u lošijim uvjetima, dok su po danu zadovoljavajuće. Imao sam ga i ja, i sigurno je da ako kupiš E52 da će ti kamera biti još lošija od one na N73. Samo još mala napomena, N82 je nasljednik N73.
Moji prijedlozi:
1. N82
2. N79
3. E52