Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh-heh-heh...
    Prvo, ne smiješ dvaput postat za redom. Ako nešto moraš dodat, editiraš prethodni post. Al to će ti admin napomenut

To što imaš u rukama je ili v525@v600 ili neispravni v600 ... Zezam se, očito je v525@v600, što će reći da ima software od v600. v600 ima te ringove naprijed koji mogu žmigati u bojama kod poziva. v525 to nema. Koliko ja znam, to je jedina razlika između dva moba. I cijena, naravno.

Što se tema tiče, nisu baš kao na SE mobovima. Tema ti je na v Motoroli jedan file koji u sebi sadrži samo imena za open/close zvuk, background i još nešto sitno. Plus možeš odabrati jednu od ponuđenih color-shema ili napraviti 1 (jednu) svoju (kao na SE s onim PC programima na njemačkom). I to je to.

Al je čisto dovoljno. Sjeti se kako često mijenjaš teme na SE ili ostalim mobovima? Pregledaš ih hrpu, al se onda odlučiš za jednu i ta ti stoji 100 godina. A za tu frekvenciju mijenjanja ovo je čisto dovoljno...
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    HTC Desire@CyanogenMod
    Operater
    FIP
    Bodovi
    9.399
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Bodovi: 9.399, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne,mobitel je samo v525, nisam ga flashao na v600, nema potrebe... Nadalje, par pitanja...

1. Moze li se sa softverom od v600 i snimat filmice ili ih samo gledat? Koje su jos koristi za v600 softverom, osim brzine itd... Znaci nesto bas konkretno, nove funkcije?
    2. Dodjem u Ring styles, i kaj god da odaberem (loud,soft, vibrate...) i zelim si postaviti odredjeni zvuk zvonjave,samo me nakon par sekundi vrati u glavni izbornik, nemrem nis mijenjat, i vise mi uopce ne zvoni kad me netko zove, koji god ring style izabrao? U cemu je problem? Da vratim originalne seem-ove?

Danke

Slične teme

1. nokia poly na motorolu v525
    By the man in forum Općenito
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 01-03-2005, 20:22
  2. teme za motorolu v 525
    By pepelepe in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 14-11-2004, 16:44

Bookmarks

Pravila postanja