Na N82 radi odlicno, na E61 mi ne dozvoljava da otvorim posebne znakove tipa @, nema sta nisam pokusavala![]()
Na mojem se svako malo blokira kad pisem neki tekst -.-'
One day, sky went blue...
Na N82 radi odlicno, na E61 mi ne dozvoljava da otvorim posebne znakove tipa @, nema sta nisam pokusavala![]()
A si probala morti probat otic u postavke i iskljucit in-line editing? =D
Izašla Opera mobile 10 koja se diči sa Opera Turbo opcijom.
E sad... Opera mini 5 ili Opera Mobile + Turbo?
Prikaz na Mobile verziji je puno bolji nego na Mini verziji...
Kakva je stvar sa kompresijom?
Mobile verzija očito nema kompresije, ždere ko ludo. A i uspjela se krešati nakon 5min browsanja ovim forumom - super
Mini u verziji 4.2 i dalje rula da se mene pita.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa meni i nije nešto puno požderalo. Jesi uključil opciju Turbo?
Meni se još nije skrešala ali nekak vjerujem da uskoro hoće...![]()
Jesam naravno, ali taj turbo se nije iskazao preko EDGE signala. Home page ovog foruma sa uključenim slikama je veličine oko 100-tinjak kB, Fejs vulgaris također, ali sve u svemu nisam vidio značajan napredak u odnosu na Mini verziju. Osim u osjetno većem prometu i filesizeu same instalacije. Kad speglaju Mini 5-icu budem joj dao šansu zbog tabova jer to je jedina stvar koja me fascinira.
Kod mene trenutno takoder O.min i O.mobile...kako je xlr napisao neke vece razlike nema osim u vecem prometu. Konkretno kaj se tice Fejsa na mobile varijanti full page otvara relativno pristojno dok na mini steka za poludit. Mali OT, nije mi jasno da nisu uspjeli napraviti mogucnost uploada slika na FB niti preko aplikacije niti preko browsera...
dosla beta 2. sad rade tipke na WM (jbed). jedino jos ostaje bug di se nemoze izici iz editora teksta kad je ugasena interna tipkovnica
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel ima jos netko problema sa opcijom 'Idi na prvi neprocitani post'
Znaci na beta1 kad sam kliknuo na onu kvacicu/strelicu(ako ima novih postova) na threadu, opera se pozicionira na gornjem djelu stranice na kojoj je neprocitani post.
I samo treba kliknuti na gore navedenu opciju,i pozicionira se na post.
Sa beta2 to bas ne radi.
Nakon klika na idi na prvi nep... ostane stajat na mjestu.
A skuzio sam da ak kliknem na to dok se jos nije otvorila cijela stranica,onda radi..tj.pozicionira se na neprocitani post..
A znači ima neka caka u Operi Mini da proradi opcija 'prvi nepr. post'. Zbog toga sam je i otkantao i prešao na Operu Mobile 10. Plus rušila mi se kod nekoliko otvorenih tabova, mob mi je radio probleme zbog jave itd...
A ono,nije bas najsretnije rjesenje,al ak mi je vec slab signal,bar da ima neke koristi od toga:-)
Samo ima jos 1 sitnica,a to je da se nekad pozicionira,a nekad ne na vrh stranice,pa je opet malo zeznuto doci do te opcije..
Valjda ce to popraviti u final verziji,u beta1 nije bilo tog problema..
Ako ti treba Opera 5 Beta 1 mislim da bi to mogla biti ova verzija:
http://www.mediafire.com/?wd5tzkundlb
Nisam nikad probao Betu 2.
Opera 5 beta je jos nedoradjena, prepuna bugova, kida promet samo tako a i preteska tj. prespora je za koristenje ('izbornik') stoga bar od mene preporuka Opera 4.2 ili pak Opera 3.1 koja je za ustedu najbolja od svih Opera, ili pak Opera 2.0 mod, ruska verzija sa puno dodataka poput copy/paste itd. da sada nenabrajam.
Gle,znam i ja sto znaci beta verzija.
Htio sam provjeriti da li i ostali imaju problem sa gore navedenom opcijom.
Sto se tice prometa,i ja sam primjetio da i nakon sto otvori stranicu jos duuugo stoji ona kugla:-) koja oznacava da ide promet.
A sto se tice raznoraznih modova,nekako nisam bas za to..koristim dosta passworda,i iskreno ne vjerujem tim modanim verzijama:-P
Nisam ni mislio da neznas sta je beta nego sam to tek tako napisao. Meni su vece iznenadjenje ti bugovi zbog toga sto su druge bete bile normalne i bile su slicne konacnim verzijama. Ali ova O5 je stvarno katastrofa, nije mi jasno da nista nisu ispravili izmedju bete1 i bete2. Nista, cekati cemo finalnu verziju, iako O5 kao sto sam napisao 'krade i trosi' stvarno dosta prometa.
Sto se tice mod-a, ja ga koristim godinu i stvarno je sve ok, nema bugova niti 'nekakvih kradja'. Imam mnostvo pass-ova i nikada ni jedan nije 'provaljen'. Jbga treba znati koji mod skidas, a ne od svakakvih ljudi i sa svakakvih stranica koje kasnije 'hakiraju' podatke. Ja samo nekuzim sluzbenu Operu zasto nenapravi pravu Operu sa mnogobrojnim dodatcima kao sto je to Opera mod. Jer ove sluzbene Opere me ponekad nezadovoljavaju za ono sto mi treba. Ja trenutno koristim Operu 2, 3, 4 i 5 te Operu mod hehe svaka ima svoje mane i prednosti pa kako koja mi treba tako ih i koristim.
Ja odustajem od svih verzija Opere uključujući i one za PC jer to je za one koji svijet interneta žele vidjeti drugačije od ostalih. Ako je za sve ove godine nisu ispeglali, onda ni neće...
Opera mini 5 beta 2 rulz! na mojem w705 radi izvrsno, i preko WiFi-a i edge (3g nisam probo, nema ga ovdije kod mene XD). Ima i opera link, ma sve 5!![]()
Evo izašla je finalna verzijaI napokon su dodali feedse, weeee
Nadam se da će tako ubacit i za finalnu verziju Opere Mobile 10 jer mi ona nekako puno bolje reagira od Opere mini 5...
Finalna Opera Mobile 5 je ispravila neke bugove koje sam prije imao, ali i dalje traži respektabilnih 5 MB za instalaciju i 30ak MB za 5 tabova (face, 3 foruma, last.fm). Da u igru uleti neka zahtjevnija stranica vjerujem da bi lako došli na 40ak MB. Apsurdno, kad ugasim sve tabove, memorija se NE oslobađa![]()
Ova new werzija je bomba.cak mos kliknit na tekst i onda ga oznacit ko na kompu.a a kad sKidam fajlove mi je glupo ako npr skidanje prekinem na pola prekine se sve,znaci skinem pola pjesme prekinem skidanje i neam nista moram skinuti sve,to mi je glupo
problemi prikaza ćirilicom?
![]()
Zadnji uredio KANIBAL : 16-05-2010 u 16:27
meni nešto ne preuzima datoteke preko opere,jel pr. u postavkama ili mob.LG KE 970.Problemreuzimanje datoteke-da_spremi-da-i onda mi ponudi opciju minimiziraj ili odustani(ako minimiziraj-samo prekine),šta se može učiniti?Koliko uopče traje preuzimanje vel.1Mb?
Zadnji uredio vratarx : 09-08-2010 u 20:03
Bookmarks