http://www.opera.com/mini/next/download/
Eo ja skinio opera mini 5 beta verziju i prvo zapažanje.. .pa šta je ovo,kao da imam mobitel s ekranom na dodir,totalno drukcije od 4.2 verzije.nevjerojatno i dosta novosti al jedina zamjerka je kod spremanja stranica npr.spremim neki link i hocu da promjenim ga ,nemogu ima opciju edit za naslov ali stranicu nemogu promjenit...al mozda se to popravi jos u zavrsnoj verziji...eo bas putem g502 surfam i ok je!
slazem se, stvarno lijepo radi... isprobavam upravo na c901...
Jel tebi na engleskom il hrvatskom.mislim da hrvatski jos nema.sad sam nasao caku kod spremanja stranica ali ako to iskljucim onda mi je nest cudno kad upisujem stranicu gore...al ok naviknit cu se
Super su je speglali, tabovi napokon! Jel se može nekako sinkronizirati Opera mini sa My Opera profilom pa da mi povuće bookmarkse kao što je radila v4.2?
edit: čorav sam, stoji link na home pageu.
Kvragu, opet ne mogu naći kako preuzeti bookmarkse...
Edit2: sync nazalost nije podrzan.
Zadnji uredio xlr : 17-09-2009 u 01:15
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne radi na d900i...![]()
Kak neradi,pa sta ti bude ?meni kasni vrijeme u operi za 1sat.why?
Ne radi, vele da Beta ne podržava moj telefon...
Predobro!Stvarno sam ugodno iznenađen, em tabovi, em lijepo izgleda, ma fantastično
Samo, jel štedljiva isto kao i Opera mini 4 ili?
Isprobao na N5800 XM i radi (za sad) savršeno.
Tabovi, on screen keyboard, ona linija na dnu sa shortcutima je prava stvar. Google search na vrhu ekrana. Masu postavki još nisam isprobao.
Ah da, password manager, speed dial. To se čekalo!
E sad scrolanje... Kažu kinetičko... Nešto mi nije baš sjeo taj osjećaj. Ne znam, možda se trebam naviknuti na tu novotariju.
Sad napokon kod surfanja imam skoro pa isti osjećaj kao i na kompu. Tabovi su mi falili ko suho zlato!
Ukratko, bez obzira na betu, Opera team, svaka čast!
P.S. Pohvale i za Operu 10. Turbo cache mi štedi skupe megabajte kod surfanja preko mobitela kao modema.
stavio na omniu i radi predobro
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Instalirao na berija, nije loše, traži navikavanje u odnosu na prijašnju verziju.
Na Nokiji E63 radi odlično zasad....
Metnuo na N96 i E71, samo pohvale imam za rec
Napokon tabovi
Samo neznam zakaj, ali je meni jaaako mutni znak na E71 i N96. Jel zna itko zasto??
Kada odem pod aplikacije, i onda nadjem operu i tamo mi je znak slozen kao od kockica (pixelast).
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Instalirao si je na svoju ruku, preko pc suita ili sl.? Odi mobom na m.opera.com i skini program te instaliraj. Imat ces fensi ikonicu
Edit: popravljen link.
Zadnji uredio xlr : 17-09-2009 u 10:43
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ko i obicno, najboljih 200kb koje se mogu dogoditi jednom mobitelu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zakonnnnn.... to se cekalo... sve predivno, samo jos fali flash.. vidi se da su kopirali safarija al nema veze.. p.s. malo iritira ono kaj se adressbar i google search scroolaju sa stranicom![]()
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
Ne radi na 5800, probao par puta i uvijek javlja da je JAR datoteka neispravna...
kod mene radi perfekno... ja sam skinuo preko moba i odmah tako intaliral...intalacija je prosla bez problema
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
Tako javlja da veličine JAD-a i JAR-a nisu jednake... LOL
Izbacite jad datoteke, potpuno su nepotrebne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ni ne skidam ga uopće, ne znam odakle mu taj JAD kad ga nema na mobu...
Bookmarks