Uspio i ja konačno, spojio se na drugi AP i sad šljaka, ali preko bluetootha i dalje neće...
stavljena na n78 i radi...odlicno![]()
Uspio i ja konačno, spojio se na drugi AP i sad šljaka, ali preko bluetootha i dalje neće...
Ajd, da ju ne hvalimo toliko...
Scroll definitivno nije završen u beti. Presporo to sve skupa ide. Kaj da velim, već me palac boli koliko stružem po mojoj 5800-ici.
Da, nije nešto, sviđa mi se jedino taj koncept rada sličan thin clientima, ali Nokijin default browser definitivno bolje renderira stranice.
ma tek je u beti...stigne se to popravit
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
Evo dva dana koristenja i mogu reci da stvarno radi puno bolje od prijasnjih verzija... Neke stranice koje su se prije jako sporo ucitavale sada idu bez problema. Stvarno kako je Vertigo napisao >
najboljih 200kb koje se mogu dogoditi jednom mobitelu
Evo nakon dana korištenja na Stormu, mogu reć da i nije najsretnije rješenje. Najprije što nije optimizirano za touch screen, još je glupo to što su potpuno zanemarili BB menu tipku koja u ovoj operi ostaje bez funkcije i zamijenjena je malom tipkom sa simbolom ključa na ekranu.
Stara opera je idalje bolje rješenje za Storm, kao i defaultni BB browser.
na omniji radi predobro , sve ide glatko ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
fina, ima sve sto ima i 4.2 opera al drugaciji raspored
koristio sam ga na htc touch dualu i mogu reć da me je razočarao više nego što me je oduševio.
- i kad se uključi fullscreen na ekranu ostane ona ogromna alatna traka koja bzvz zauzima prostor, veliki minus
-Pošto moj mob osim touchcreena ima i običnu numeričku tipkovnicu rado sam se njom koristio za brzo scroolanje gore dolje ljevo desno (2,4,6,8), sad to više ne radi i to me najviše razočaralo.
-za razluku od predhodnika ova se beta zna tu i tamo zbloksat na par sekundi kad se učitava velika stranica.
sve vrhunski znalci tu, a nitko nije primjetio da ne postoji download npr. slika
nadam se da je to samo u beta verziji.
veliki napredak je copy/paste teksta, al je šteta da se tekst ne može kopirati i negdje izvan aplikacije, npr u poruke ili bilješke.
kod pisanja ne postoji opcija novi red
isprobano na se g900 i se g705, i za sada verzija 4.2 rulles!
danas isprobao
+ jednostavnost uporabe prilagodjeno touchscreenu
+ paneli
- sporo skloranje/kordiniranje stranicom
- spora virtualna tipkovnica, šteta što se ne moze iskljuciti
imam dojam da se sve nekako vuce za sobom.. ne ide glatko.
::
verzija 4.2 je savršena. samo da još ima fingertouch/slide što ima 9.5.. bila bi pun pogodak.
zzzzzZ
Virtualna tipkovnica se može isključiti.
Settings->Advanced->Inline editing stavi na off.
Kako god bilo, T9 rulez! :-)
I na opera:config imate još nekih skrivenih opcija...
jeli tko zna kako isključiti turbo?
Ček malo?!
Pa zar turbo opcija nije samo na normalnoj operi 10? Ovdje pričamo o mobilnoj mini operi koja nema tu opciju. Ili sam u krivu?
A na desetki turbo isključiš negdje pod quick options.
Kod Opere Mini kompresiju stranice nije moguće isključiti jer se ne radi samo kompresija (kao kod desktop i mobile verzije) nego se i cijelo renderiranje obavlja na serveru
Prebaci u postavkama protokol na HTTP:
Settings - advanced - protocol
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Čudno, kod mene face vulgaris radi s oba protokola ok.
Opera 4.2 me zezala kao tebe sad, tražilo me datum, ali nikako nije htio potvrditi - na 4.2 nisam uspio to srediti. 5-ica vidim radi, možda uopće nije do protokola, tko zna :\
Meni je jedino problem to sto kada recimo idem ucitat neku stranicu i nisam ju zumirao, prikazuje mi ju samo preko pola ekrana, no tek kada zumiram vidim cijelu stranu.
U operi 4.2 to nije bilo tako :S
I tu i tamo mi recimo za facebook (ne mobile) treba dulje da ga ucita (20 sec).
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ipak se ruši :\
3 puta na istu foru, prilikom pisanja posta na forumu uz upaljena 2 taba. Dokle god radim u jednom tabu nije bilo problema.
Davno instalirana na C905 i radi extra,a da li neko zna kada ce izaci finalna verzija?
Bookmarks