Trebat će ti neki od VNC programa za to, nešto tipa VNC Viewer, VNC+ i sličnih u paru sa PC klijentom tipa RealVNC. Davno sam pokušavao dobiti vezu između kompa i moba, ali nešto je štekalo pa sam odustao tako da sumnjam da ti mogu više pomoći.
Da li netko zna kako spojiti mobitel sa PC preko wlana.Znači gdje ima wlan signala konektujem se na wlan i sa kučnog računara skidam i stavljam podatke.Ako može objašnjenje u detalje
Trebat će ti neki od VNC programa za to, nešto tipa VNC Viewer, VNC+ i sličnih u paru sa PC klijentom tipa RealVNC. Davno sam pokušavao dobiti vezu između kompa i moba, ali nešto je štekalo pa sam odustao tako da sumnjam da ti mogu više pomoći.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tvoj software se zove symsmb, radi savršeno a služi upravo za umrežavanje mobitela i pc-ja. ako uhvatim vremena stavit ću upute. ali nije nikakav problem to složiti.ideš na network neighbourhood,daj koju wlan mrežu,pričekaj da ti da ip adresu i evo share-anih foldera sa pc-ja.
upute za vnc sam napisao par postova ispod,potraži,ali to je nešto drugo,remote pc
Bilo bi dobro da staviš komplet upute sa pripadajućim programom
Bookmarks