link samo se besplatno moraš registrirat da bi pristupio downloadu. standard.
i btw, neka ti ostane jasno... brand ili ključ mreže nemaju apsolutno nikakve veze sa language postavkama u uređaju.
lijep pozdrav.
Molim ako neko ima HR LP link stavio bi ga u mot zn5.
Nije brand ni cod.
link samo se besplatno moraš registrirat da bi pristupio downloadu. standard.
i btw, neka ti ostane jasno... brand ili ključ mreže nemaju apsolutno nikakve veze sa language postavkama u uređaju.
lijep pozdrav.
Hvala puno sad skidam neki driver flash scm a11 da bi mogao ubacit hr lp uhhhhhhhhhh imaš kakav link
jesam hvala skinuo sam i kad sam počeo flash fali neki driver flash scm a11 i bez njega nemogu flešat instalirao sam cd od mot ali našao je nešto ali nije kompletno napola i dalje nemogu bez tog drivera ,ah ti linuxsi a mob je ok,vrlo jednostavan čak i na engleskom jer ga znam ali sam mislio ipak hr je hr
Ako neko zna za taj driver hvala ako ne ostat će na engleskom
A ko zna možda vista 64 bitna ludi
Zadnji uredio Aaron : 16-09-2009 u 10:17
Odradi ovo kod nekoga na XP-u ako nije problem...
bilo koja vista odrađuje bilo koju motorolu bez ikakvih problema. bila linux ili P2k. provjereno.
Hvala vam svima operacija uspjela pacijent super radi ,čitao sam rewiew i vidim da se ćale na bat dosta ,neznam ali meni je previše dugotrajna ,dali je razlog što je iz usa ili ne neznam .
Hvala SVIMA
Molim LOCK
ja isto imam zn5 i baterija full dugo traje
a žale se zato jer je motorola, imali su par lošijih modela i sad sve šta izađe, po tom se pljuje
predrasude su gadna stvar![]()
Tematski postovi s ovog kao i sa svakog drugog foruma koji se necim konkretnim bavi,su jako korisni onima koji su prvi put tu i koji bi mozda mogli imat slican ili isti problem kao i ti.
Znaci,s onim "operacija uspjela" samo si javio da sad sve radi,a nisi napisao sta si napravio da bi radilo (najvjerojatnije je nešto banalno,al svejedno...). Sad ce ova tema ostat ovdje bez navedenog riješenja,netko drugi neće znat kako da riješi ovakav problem,i otvarat ce novu temu ili se bezveze nadopisivat na ovu,a tebi je svejedno jer si svoj problem riješio.
Sigurno ces sad rec da sam ti oprao uši,al bilo bi O.K od tebe da napises kako si riješio da ti mob radi s hrvatskim language packom u slucaju koji si imao. Tako ces nekome u skoroj buducnosti pomoć i skratit muke oko pronalaženja riješenja... NHF![]()
Ma naravno skinuo sam sa linka koji ste mi dali hr LP i sa RSD pokušao instalirat HR lp .
OK postoji caka svi driveri koje ste instalirali ok ali prilikom samog flesha tražai baš tog trena driver flash scm a11 kojega na cd nema ,išao sam na update po forumima itd ali ustvari sam radio update preko ,DRIVERS GENIUS prof edition narvno crackiran ,i koji ga je odma našao instalirao sam ga ali to je bilo pola posla driver je stavljen ali kao ja bi rekao polovično i kad sam ponovio flash mada ,sam bio odustao ,probao sam fleshat i sam ga je našao i instalirao i fleshao i mob je ok ,savršeno radi ,i neznam opet ponavljam da evo nakon formatiranja baterije iskreno oko 17 sati pustio sam ga doma drži po 4 dana sad evo dva dana prčkam i jedna mi se makla crtica bat ,iskreno ima i prog za linukse koji rade super .
Jednostavan je mob puno osjetljiviji ima vlan za surfanje itd,vjerovatno znate više od mene.
Ovo je za mene od svih mob koje sam probao nabrži u slikanju i brzine autofokusa u samom mraku netreba mu nikakvo svjetlo ,a slike neću komentirat jer to je subjektivno.
Ali stvarno promjenio sam mob stvarno od sharpa itd sve probo ali postoji istina ja sam prvu mot kupio u frankfurtu i iskreno uvjek me je privlačila ,mada znam da ima puuuuno boljih mob ali sad sam vjern motoroli
Zadnji uredio Aaron : 17-09-2009 u 22:28
motorola je sigurno broj 1 po kvaliteti izrade kućišta (manje više uvijek imaju metalna), i pogotovo po prijemu signala te kvaliteti zvuka u razgovoru, posebno je genijalna ta crystal talk tehnologija, u više navrata sam se stvarno iznenadio kako to odlično radi i do koje mjere je čist zvuk...
ono što im je bila koma u prošlosti je software, koji je zastario i nikakav...al eto, počevši od ovog linuxa(koji je na zn5), pa sada ovih androida mislim da će se moto bitno popularizirati u svijetu opet
A znate mene ovo su linuksi ,nije kao htc .
Skinuo sam puno skinova e sad sa ćime ih ubacit pitanje ................hvala koji program .
Mene nije sram pitat,bolje pitat nego prčkati po mob bezveze
Bookmarks