Jako jednostavan program. Onemogucava answer i reject key dok mob zvoni. moze se samo javiti ili odbiti poziv slajderom.
Testirano na kwbr 3.0 romu, nisam nnasao nikakve bugove.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Hvala jednom i drugom na brzom odgovoru,Ipak sam se odlučio za S2U2 ali bi mi trebalo pojašnjenje oko postavki,dakle koje god ja postavke odabrao kad stisnem tipku sa strane za glasnoću ili tipku BACK prestaje mi raditi zvuk za dolazni poziv,što odabrati da mi sve tipke eliminirao?
Trebao bih jedan program za spajanje i trazenje wifi mreza za WM5(MDA Vario)
Hvala
molim nekakvu dobru temu za win 6 Qvga mobitel
tema koja mjenja i ikone i da onako dobro izgleda.
može i iphone tema.
hvala
Najbolji divx player? Imam oficijalni al kasni mi zvuk za slikom i nemre se poravnat ni sinkronizacijom...
pa zašto?
http://rapidshare.com/files/28168559...Build.7427.cab
coreplayer definitivno najbolji player za WM.
Molim pomoc za drugi link za Mireo program evo link sa Ipmarta http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=379553
E sad link za karte radi radi ali za sam program ne ,kaze da ga je uploader maknuo.
Molim ako tko zna za drugi izvor.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Skinuo sam tu negdje sa foruma aplikaciju pedometer ppc, instalirao sam ju, mjeri vrijeme, ali korake nemjeri točno, i nepokazuje u metrima koliko sam prešao..
Na symbianu imam Sports Tracker, i aplikacija mi je predobra, mjeri svaki korak točno, ima GPS kartu, punoo toga.. Postoji li Sports Tracker za WM uređaje?
EDIT: Trebam neku dobru youtube aplikaciju i ako može par dobrih i zanimljivih igrica!
Zadnji uredio GT-R : 28-12-2009 u 20:32
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Core Player je po tom pitanju meni najbolji, ima u sebu YouTube i mogućnost gledanja istog. Skini zadnju inačicu.
Što se tiče igranja: imaš Asphalt4 i gotovo sve igre od SPB-a
HC4L
Jedino slično za što ja znam je run.gps.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Dali postoji flash player za WM?
Moze mi netko preporuciti neki programcic za zakljucavanje poruka,kontakata i ostalog za WM 6?
ChangeScreen v2.78
Sa ovim programom ces zavrtjeti sve sto treba i ne treba
Moras ga podesiti jer ce se vrtiti sve do cega se dohvati.......LINK TU
.
.
Dali postoji video editor i kako se zove za wm 6.5,tj htc hd2,posto mu kad se snima video nema mogucnost pauze,pa da nebi bio sve jedan kadar,treba mi program koji ce sve male video isjecke moci spojiti i da se to moze napraviti na samom uredjaju.HVALA!Novi forumas-od danas...
ujutro idem u Pečuh u arkad malo, pa bi mi trebao neki program koji bi mi preračunavao njihove forinte u kune.
HITNO!
EDIT: uređaj HD2
neznam ti ja te šifre za exel. tebi hvala na programu onom. ljudina si stvarno
bit će veselo sutra u Arkadu
Onda dali netko zna za taj video edior za wm 6x? inace spotova i sl ima na m.urtube.tv,u formatu mp4 vece rezolucije za downlload.Soft i games na mobile9.com,odabrati phone-brand.-model...
Ne znam šta znači video editor za wm 6x, ali ako misliš neki program za transkodiranje video formata i općenito video obradu onda probaj sa Media Coderom, besplatan je, a odličan, a s njim možeš transkodirati, rekodirati, rezati...video skoro svih mogućih ekstenzija, i pretvarati u skoro sve druge, kao što sam već napisao:
http://www.mediacoderhq.com/dlfull.htm
Odličan, odličan, a besplatan, jedino što treba malo kužiti, ali jako malo, a imaš i wizardolike opcije pa je sve automatika, jedino ako želiš nabrijati kvalitetu onda moraš ručno.
E sad ako si ti mislio neki soft za video edit u samom telefonu...to ne znam, i nemam.
Hvala,8oy5cout.ipak sam mislio na program koji bi radio to na samom telefonu-htc hd2.cuo sam da tako nesto ima omnia 2.Recimo n95 8gb ima tu mogucnost da spojis vise isjecaka u jedan dodas tekst na pocetak i kraj,te jos dodas mp3 zvuk za audio.Mislio sam da ima neki program i za WM.Inace kamera na hd2 prilikom snimanja videa nema opciju pauze,samo sart i stop.Pozdrav!
Aaaa, pa mislio sam si da to tražiš. Ak' šta nađem javim ti.
Ja sad tražim neki dobar čitač digitalnih stripova, koji su u .cbr formatu!
A kao da sam vidio ovdje negdje da je još netko pitao za to!
Anyone?
Dali se filmovi sd rapidsharea u rar formatu mogu otvoriti na PPC,htc hd 2?Hvala!
Zdrave, druže, "rar" je format kompresije datoteke, datoteka s .rar ekstenzijom ti je kompresirana datoteka, ti moraš napraviti un-rar toga, i tek onda ćeš vidjeti pravu ekstenziju tog file-a, pa ćemo znati možeš li to otvoriti na HTC HD2. Kužiš?
Bookmarks