ako neko ima program za gps s kartama hrvatske za planinarenje ...
Znam da je mozda blesavo pitanje, no zanima me kako napraviti print screen ekrana.
Hvala, a inace novi sam u PDA sekciji pa eto dok malo ne pohvatam sve... za sad je samo Garmin od instaliranih aplikacija gore.
misliš na ScreenShot? Za takvo što ti treba dodatna app. npr. probaj to uraditi koristeći RescoPhoto Viewer Pro ima tu mokućnost, "slikanje ekrana".
...mislim ja preko njega to radaim, mada i ne koristim al eto, ako ti treba.
HC4L
Jel zna tko za gps aplikaciju koja mjeri prehodanu udaljenost? znam da to ima na nekim mobovima![]()
Aplikacija je pisana za diamond, ali radi i na hd-u uz bijeli prazan prostor na dnu (zbog rezolucije)
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458606
Ima tih aplikacija dosta. Upisi u trazilicu pedometer ppc ili nesto slicno.
ima neki program koji sam trazi wifi signale i spaja se bez da ja moram puno podesavat postavke?
hvala unaprijed
Je l' ima neko neki paket igara, u 3d, za wm 6.1, da digne na rapidshare. Imam samo neki ferrari racer, nije lose, ali za ubiti vrijeme ponekad.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Znaci ovako...
Imam Xperia X1 i sad bi trebao napraviti screenshot. Znaci, treba mi program da napravi screenshot bilo gdje u meniju. I bez onih "cirkusarija" kao npr koji sam program koristio i sl. Rado bi koristio, ako postoji, freeware program. U uredjaju nisam nasao da to mogu napraviti. Treba mi to sad malo hitno ali OK, pricekam ja...
Hvala!
Toliko si na forumu a ne znas malo potraziti............TU
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Nisam u zadnje vrijeme bas toliko aktivan...
Uspio sam programcic instalirati i radi ODLICNO, bas kako treba
jos da prepozna tipku kamere, i jos tih tipki bilo bi bolje ali ovako je sad OK.
Hvala na brzom odgovoru, prvo sam skinuo .exe ali kako sam na mobu, nije htio instalirati pa sam nasao link za .cab i instalirao je, sve 5!
Jel postoji kakav program za ciscenje "smeca"? htc diamond
SKTools
MemMaid
Pocket Mechanic
misliš na Recycle Bin, ako da skini si npr. Resco Explorer
jel ima itko kakav vpn client za mobitel? za WM 6.1
e A DAL IMA SOFTWARE KOJI AUTOMATSKI ZAKREČE EKRAN U BILO KOJEM MENIJU - RECIMO ZA PORUKE - MOLIM LINK![]()
Trebao bih nekakvu aplikaciju za WM 6.5, koja bi mi "mjerila" potrošnju podatkovnog prometa. tako da ju mogu na kraju svakog mjeseca staviti na 0...
Treba mi za Samsung Omniu
Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dal postoji za htc neki program koji okreče ekran u bilo kojem meniju??
i dal ima za onu njegovu vremensku prognozu drugi gradovi - primjerice Varaždin???
ako ima dajte linkove thx
Pozdrav,
kako to mislis okrece ekran u bilo kojem meniju?
Takodjer, grad Varazdin nije na popisu ne moguce ga je dodati.
Mozes to rijesiti uz pomoc akcelerometra i neke aplikacije poput gsen, gyrator... ili mozes namjestiti da tipka rotira ekran uz pomoc npr AEbutton.
Mozes na nacin koji je HCSC opisao, a u novm tf3d-u ima opcija my location koja pokazuje bilo koji grad u kojem se nalazis ako je u accuweather bazi podataka.
edit:
Sad sam se prisjetio da postoji za tf3d programcic koji se zove weather editor ili tako nekako, dozvoljava da stavljas sve gradove s accuweathera. Koristio sam ga prije dosta vremena. Ima Varazdin. Potrazi na xda.
Zadnji uredio ce3hel : 16-09-2009 u 22:19
Može li mi netko preporučiti nekakav program za zaključavanje ekrana na HD-u,da mi se sam ne javlja i odbija pozive dok je u džepu.Instalirao sam LockMeLite sve je u redu osim alarma,dok je LockMeLite aktivan alarm ne radi,kad ga deaktiviram alarm radi.
Probao sam TouchLockPro ali on mi ne funkcionira kako treba,ili ga ja neznam podesiti kako treba.
Bookmarks