Kako, odnosno sa kojim programom ih ubaciti pri slanju ako je uopce moguce na WM-u......
p.s. imam SmileySMS i on ih kod dolazne poruke prikaze (ali ne sve).....uglavnom nisam zadovoljan
Hvala.
Kako, odnosno sa kojim programom ih ubaciti pri slanju ako je uopce moguce na WM-u......
p.s. imam SmileySMS i on ih kod dolazne poruke prikaze (ali ne sve).....uglavnom nisam zadovoljan
Hvala.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ja sam svjezi winmo user... i trebam neki programkoji ce mi kontrolirati aplikacije koje trebaju net.. precesto mi se dogadja da mi se omnia sama spoji na 3G ili edge.. i ostane spojena unedogled...
zanima me tko kad i zasto ide na net.. te mogucnost blokiranja istog.. hvala.. dakle neki net monitor nesto..
može neko navesti par programćića za pocket pc korisnih za wlan i skidanje zaštite?
Ako nemas jedan od ovih adaptera, zaboravi
http://www.tamos.com/products/commwifi/adapterlist.php
Jedva sam nasao jedan program koji radi na wm, ali moj adapter ne podrzava
monitoring mode...
No i da ti podrzava... crackiranje bi vjerovatno islo bez package injectiona, sto bi znacilo sate i sate capiranja pa tek onda decryptiranje...
molim zanima me vb runtime za mda vario na wm5 platformi ne rade mi neki programi bez njega a 2003 se nece instalirati
Zna li netko za neki program koji omogucava da se na WM SMARTPHONE-u fejka SMS sender (takvih programcica je bilo za symbian, ali mi treba za WM).
Koliko sam vidio LG KU990 Viewty ukljucuje vibro kada se radi po ekranu i samim tim rijesava (barem djelomicno) manjak i sam osjecaj pravih tipki.
Zna li tko ima li kakav programcic koji to omogucuje za PPC ?
Pozdrav.......
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imas u sounds & notifications za ukljucit sound taps, tak da cujes zvuk kad dotaknes ekran..
Cekajte koju godinu hapticke ekrane, koji ce fizicki reagirati kad ih dotaknete.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ovako : trebao bih outlook 2002 ali za komp jer s ovim 2007 ne mogu sinkronizirat mda comp II
btw : gdje skinut nanjoviji SW za mda compact II (wm 2006 npr)
da li ima netko aplikaciju koja bi mda vario pretvorila u iphone. mislim na izbornik naravno. našao sam jednu iPhonz se zove al je u banani, prepuna bugova i tako to pa ak netko zna neku bolju bio bih zahvalan...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
evo da malo obovim temu : trebao bi mi neki softver za navigaciju...naravno zemlja hrvatska i to po mogućnosti što detaljnije mape gradova...
jeli ima neko WM06 game pack neki?ppc warez je mrtav pa nemogu nista skidati...
a i neki application pack bi isto dobro dosao...
pogledaj na
www.pda4x.com
www.ipmart-forum.com (ili .org)
moze ko stavit link od IGO8 koji radi na MDA compact III
skinija san program sa 100 foruma i nitijedan ne radi
hvala
a moze i IGO2006
zna li neko kakav programcic phone tap, za pisanje sms poruka..
Dali neko ima crack za smart2go ili crackiranu verziju?
Trebam ovo Inesoft Address Book 3.
P.S.
Naso sam!!![]()
![]()
ima li netko link di se moze skinuti scrackana eXtreme agenda v3.0 ili preko 3.0...
samo da nije trial.. bas nigdje je ne mogu naci![]()
Pozdrav
Trebam program Call block ali za smartphone (HTC S730) i to da ima key ili reg. number
Hvala
aleksej.hrvatin@gmail.com
Jel ima netko ili koristi wifi companion za vm6.1
Kako povećat slova na SMSu.
Koristim vm6
Povecaj slova za cijeli mob, negdje pod settings.
Postoji li program za ubacivanje pozadinskog zvuka kod poziva?
Molio bih da mi neko napiše link gdje mogu naci igrice baš za PC pocket (HTC Touch), i slične aplikacije?!
Bookmarks