Gubi li se telefonski imenik na MDA vario hard resetom?
Gubi li se telefonski imenik na MDA vario hard resetom?
Osim ako je na SIM kartici ili na memorijskoj kartici brise se.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
heh, e sad kako backupirati kontakte ili prebaciti na karticu da mogu bez posljedica napraviti hard reset?
Koji uredaj imas? trebao bi imati nekakvu aplikaciju ili u kontaktima mogucnost kopiranja imenika na SIM. Prelijen sam potraziti neki PPC da provjerim![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Imam MDA vario i sad sam cackao i naravno nema tu mogucnost, mislio sam sinkronizirati sa outlookom, ali naravno vista zaje.. ne radi mi windows mobile device center jer pokazuje neku gresku. Float's nece ga prepoznat preko Bloototha, i tak... ne znam ni sam.
Ubij firewall i spoji USB izravno u komp.
www.gadgethive.com
Same shit "error". Mogu ja prebacivat podatke sa njega i na njega, ali instalirati na njega nikako, u officu mi ga uopce ne prepoznaje i tak..., ustvari mogu instalirat ali kad mu se da... Kako to rjesit
Bookmarks