www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Gubi li se telefonski imenik na MDA vario hard resetom?
Osim ako je na SIM kartici ili na memorijskoj kartici brise se.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
heh, e sad kako backupirati kontakte ili prebaciti na karticu da mogu bez posljedica napraviti hard reset?
Koji uredaj imas? trebao bi imati nekakvu aplikaciju ili u kontaktima mogucnost kopiranja imenika na SIM. Prelijen sam potraziti neki PPC da provjerim![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Imam MDA vario i sad sam cackao i naravno nema tu mogucnost, mislio sam sinkronizirati sa outlookom, ali naravno vista zaje.. ne radi mi windows mobile device center jer pokazuje neku gresku. Float's nece ga prepoznat preko Bloototha, i tak... ne znam ni sam.
Ubij firewall i spoji USB izravno u komp.
www.gadgethive.com
Bookmarks