HTC Hermes / HTC TyTN / MDA Vario II / I-mate JasJam / VPA Compact III / Dopod 838pro
Drzite zajedno lijevi i desni softkey i stylusom resetirati uradjaj i drzati 2-3 sekunde dok se ne pojave trake u bojama na ekranu.
HTC Hermes / HTC TyTN / MDA Vario II / I-mate JasJam / VPA Compact III / Dopod 838pro
Drzite zajedno lijevi i desni softkey i stylusom resetirati uradjaj i drzati 2-3 sekunde dok se ne pojave trake u bojama na ekranu.
Dobro, mach1 je spomenija da je hard reset kao formatiranje stolnog računala to znači brisanje i operativnog sistema u ovom slučaju Win. mobile 5. Kako dalje podignuti sistem i na koji način ponovno instalirat. Meni na Loox-u u uputama piše "Vraćanje na tvorničke postavke" znači ne brisanje OS-a. Nisam pokušavao napravit reset, ne znam konačni ishod te radnje.
Windowsi su uvijek na PPC-u i ne mozes ih maknuti (zapravo mozes, no nije nimalo lako) tako da kad napravis hard reset uredaj ce sam pokrenuti ponovnu konfiguraciju windowsa i za minutu ces opet imati funkcionalan OS.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Upravo sam napravija hard reset, operacija uspješno izvršena. Mogu reć da se sad puno bolje i brže ponaša PDA, isto kao windowsi nakon instaliranja na čisto.
da li ce mi mda nakon hard reseta opet biti zakljucan na t-mobile?
DUKE II CMGSN
Da, ostat će i dalje zaključan.
MDA Compact IV
Bookmarks