Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halcyon Pregledaj post
    Nemojte kupiti I phone u T-com!

Ja sam popušio i obavezao se da ću dvije godine plaćati po 500 kuna ("trošiti") te platio 500kn za trajni nalog u banci. Konačno dobio sam taj famozan 3Gs, i nakon tjedan dana ustanovio da je kapacitet sve manji (manje od 24 sata) U t-mobile su me uvjeravali da ga ostavljam 24 sata na punjenju i slično. Sad ga imam dva mjeseca i radi samo kao đepna svetiljka ništa od 32mb!
    Evo me opet u t-mobile u Vukovarskoj sa garancijom, kad, ta garancija je praktično ništavna. U Hrvatskoj ne postoji servis za Apple I phone!!!???? Nek pitam za mjesec dana da li je možda telefon popravljen u Mađarskoj.
    Također, kad pokušate "download" muziku, I-phone "kaže" THIS SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR CONTRY
    I konačno software je u glavnom, na hrvatskom, nemoguće ga je konvertirati u drugi jezik

o cemu ti pricas molim te ?? kako mislis kapacitet je sve manji??

i kakav software samo na hrvatskom ?? WTF

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    Iphone 3gs
    Operater
    Cronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao halcyon Pregledaj post
    Nemojte kupiti I phone u T-com!

Ja sam popušio i obavezao se da ću dvije godine plaćati po 500 kuna ("trošiti") te platio 500kn za trajni nalog u banci. Konačno dobio sam taj famozan 3Gs, i nakon tjedan dana ustanovio da je kapacitet sve manji (manje od 24 sata) U t-mobile su me uvjeravali da ga ostavljam 24 sata na punjenju i slično. Sad ga imam dva mjeseca i radi samo kao đepna svetiljka ništa od 32mb!
    Evo me opet u t-mobile u Vukovarskoj sa garancijom, kad, ta garancija je praktično ništavna. U Hrvatskoj ne postoji servis za Apple I phone!!!???? Nek pitam za mjesec dana da li je možda telefon popravljen u Mađarskoj.
    Također, kad pokušate "download" muziku, I-phone "kaže" THIS SERVICE IS NOT AVAILABLE IN YOUR CONTRY
    I konačno software je u glavnom, na hrvatskom, nemoguće ga je konvertirati u drugi jezik
    Hallo Ja mislim da na svaki iphone telefon kod bilo kojeg netz betreibera ugovor vrijedi 2 godine takoreci garancija na iphone na bateriju isto jer smodelom 3gs je poboljsan kapacitet baterije te normalno mozes telefonirati ca-75 sati sto je i istina ali ako koristis internet-download recimo za 4 sata je prazan ponovo za napuniti, na opcijama regulacije tel imas izabir za regione i jezike te isto tako i nije problem, ali ako si vec uradio jeilbreak prije nego sto si sa telefonom dobio probleme i nosis ga na servisiranje to ti nece ni jedan davalac mreznog sustava preuzeti sa tim se moras pomiriti jeilbreak je ilegalan!!! OK

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brijem da misli na kapacitet baterije - baterija traje oko jednog dana, ali i manje ovisno o tome koliko ga se upotrebljava.
    A da je soft samo na HR je totalna glupost - evo ti moj kao primjer, na engleskom je. Kad sam ga pred jedno 2-3 tjedna restorao na factory settings skužio je HR mrežu i digao se na HR jeziku, ali to je par tapova prstom u settingsima, i sve je nazad na starom - engleskom, ruskom ili tajlandskom.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma spominje neki kapaitet i neke MB valjda je mislio na GB