Hallo Ja mislim da na svaki iphone telefon kod bilo kojeg netz betreibera ugovor vrijedi 2 godine takoreci garancija na iphone na bateriju isto jer smodelom 3gs je poboljsan kapacitet baterije te normalno mozes telefonirati ca-75 sati sto je i istina ali ako koristis internet-download recimo za 4 sata je prazan ponovo za napuniti, na opcijama regulacije tel imas izabir za regione i jezike te isto tako i nije problem, ali ako si vec uradio jeilbreak prije nego sto si sa telefonom dobio probleme i nosis ga na servisiranje to ti nece ni jedan davalac mreznog sustava preuzeti sa tim se moras pomiriti jeilbreak je ilegalan!!! OK
Brijem da misli na kapacitet baterije - baterija traje oko jednog dana, ali i manje ovisno o tome koliko ga se upotrebljava.
A da je soft samo na HR je totalna glupost - evo ti moj kao primjer, na engleskom je. Kad sam ga pred jedno 2-3 tjedna restorao na factory settings skužio je HR mrežu i digao se na HR jeziku, ali to je par tapova prstom u settingsima, i sve je nazad na starom - engleskom, ruskom ili tajlandskom.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma spominje neki kapaitet i neke MB valjda je mislio na GB
Bookmarks