pa to je očito memorija koja je potrebna da bi aplikacije u
mobu uopće mogle funkcionirati,i sa formatiranjem nećeš
ništa postići osim sto će ti biti sve vraćeno kao da si prvi
put upalio mob. za sx-u postoji shema a onda valjda i za n7610
Da li je moguće to napraviti? U podacima o memoriji mi piše da mi je iskorišteno 1,7MB mem.telefona, a tamo nemam skoro ništa, osim kontakata i poruka, ali oni su veličine 800kB maks. Šta je u ostalih 1MB?
Zadnji uredio darkovsky : 16-11-2004 u 00:15
pa to je očito memorija koja je potrebna da bi aplikacije u
mobu uopće mogle funkcionirati,i sa formatiranjem nećeš
ništa postići osim sto će ti biti sve vraćeno kao da si prvi
put upalio mob. za sx-u postoji shema a onda valjda i za n7610
pa možda imaš slika ili neke igre imaju save file-ove (oni budu na mobu) ili recorder fileovi.
zeemax
Slike nikakve, al valjda od neke igrice ili slično. Hvala
save-ovi igara su mali,ali ako si ubacio java igre koje nisu za taj phone one ostanu i ne prikazuje ih nigdje osim seleQ ili sličnim programom kojim ih i obrišeš.
to se meni događalo kod ubacivanja java igara
zeemax
...pa možeš sa System Toolsom...u njemu ima opcija za format telefona...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Probaj ovo : *#7370# (pali za 6600, ne znam pali li za 7610). Uostalom, nemaš ništa za izgubiti...
...we are eternal all this pain is an illusion...
Radi i na 7610. Hvala. I da, čudno, ali pokazuje mi da u kalendaru koristim 3kB, a nemam ni jedan zapis jer sam ih sve izbrisao da vidim kolko će pisati. A prije 5 dana mi je pisalo 850b. Čudno čudno
S cim se ti zamars pa to je cudo. Uostalom valjda i sistemski file-ovi zauzimaju nesto ili mislis da to samo bezveze pise kad gledas explorerom!
Evo u pravu ste, upravo sam završio sa ponovnim stavljanjem fileova na mob. I nisam prakticki ništa dobio, mozda je 300kB manje zauzeto. Ma nije meni za prostor, nego me zanimalo gdje odlaze ti kB kad ih ja ne koristim. Evo tocnog odgovora: to JESU sistemski fileovi, fileovi od registracije programa i igrica, sve u svemu ne preporučam formatiranje nikome.
zašto ne preporučaš?
pa mob ti se vrati na postavke kao da si ga prvi put upalio....
meni se sx1 bio blesirao na nekim stvarima i sad nakon formatiranja je sve ok
formatiranje ili resetiranje??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
formatiranje..... dobro ne u doslovnom smislu
...ja ću morati formatirat mob da vidim da li će mi onda ponovno proradit filmovi u Smart Movie_u...jer javlja mi error u vezi Audio Codeca i izbaci mi iz programa...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma formatiranje, jer nestanu svi podaci, od poruka, do notesa. Ja sam si stavio na comp backup, ali nije mi htio dignuti imenik, pa sam sve morao pisati. Ne preporučam ako nije potrebno (a meni nije bilo). A ako nešto ne radi, onda je ok. da, vrati se u 'prvotne postavke', nestanu sve mape itd..
A bar si imenik moga spasiti na par nacina. Kako li ti se samo to dogodilo??? Ja bi puka da ga moram naruke ponovo utipkavati!
a desi se i ja sam kod formatiranja izgubio 50 brojeva
ali šta je tu je tko me treba nek me nazove![]()
Ma spasio sam ga ja, imao sam ga cijelog u Outlooku, al mi ga putem Nokijinog Content copiera nije htio staviti natrag na mob. Ne znam zašto.
Imas i laksih nacina, jer ni meni jednom nije tija preko njihovog programa ugurati nazad imenik, ali dobro glavno da si ga ima negdi pa da imas odakle prepisivati!
Najlakši način je imati backup imenika na simu, pa samo prebaciš kad se tako nešto dogodi.
Osim ako se ne izgubi mob...ili strga kartica
![]()
...we are eternal all this pain is an illusion...
Ma iscupas file iz system\data foldera i onda ka bacis na komp. i kasnije ga samo ubacih ako si formatira mob. Po meni najbolje rjesenje! Normalno moras imati neki explorer instaliran na mobu!
Bookmarks