iskreno sumnjam da ce ti netko poslati 100tinjak mega mailom
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748803
Trebao bi program koji se instalira na komp za vip mobilni internet može neko poslati?
Može i na mail
iskreno sumnjam da ce ti netko poslati 100tinjak mega mailom
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748803
dobar grah daleko se čuje
pa ako saljes salji sa ftp pristupa ... tako mozes poslati hrpu mailova ili sa gmaila mislim da je max. 500 u jednom danu
sad sam skuzila da carnet mobilni internet ima daaaaleko najpovoljnije cijene. kako mogu do tog? ima li tko kakvih iskustava s tim? pozitivnih ili negativnih?
učenici, studenti i profesori imaju pravo na carnet
trebaš zatražiti lozinku i korisničko ime u školi/faksu
ne znam možda može u ovome pomoći jumbomail
pozz
Kakva su vam iskustva s Vipom? Imam modem koji bi trebao potegnuti i do 7,2 Mbps, ali mi rijetko kada ide preko 1,5 Mbps. A u centru Zg sam, znali nisam negdje na periferiji.
Rijetko kad ga natjeram na 2,3 Mbps.
One priče o 7,2 Mbps su magla očigledno
Normalno da su magla...cim tako nesto vidis odmah pola kasete bacis u morei onda dobijes pravu istinu
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mene je moju brzinu sram i staviti![]()
Folka Zagreb UMTS odabran Vip Carnet mobilni internet
A ovako edge/gprs
![]()
....
I to je istina.
Opet sam probao, rezultati između 3 i 4 Mb/s.
Lokacija Varaždin
Milancenemoj da me vuces za jezik.Lokacija Elitno odmaraliste Brijuni cca 10 metra od antene i 4 metra od bazne stanice.Ovo ti je full EDGE
![]()
brat ima t-mobile stick i skida sasvim solidno...
...a moj vip..ee..klip sa yt cca 3 min skidam mozda 20 min,puca veza,ma uzas..al dolazi max
![]()
gidi jap!
Nije niti jedna 3g...ono je najveca brzina koju sam ikada postigao na ovoj lokaciji
Nema druge nego pricekati dok ne dodju serviseri za odrzavanje BS pa ih upitati za pomoc![]()
Onda ti je super brzina s obzirom da nema 3 gej.
...ma i moja djevojka ima problema s brzinom...istina - ovdje nemamo 3g, ali stvarno zna biti frustrirajuće jer se nekada često prekida veza bez razloga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks