Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    @ Raul & amydliar
    Mobilni internet ce uvijek biti losiji od nekog zicanog! Ovisi o puno faktora a jedan od najcescih je opterecenost mreze, nije isto kad se 10 ljudi i kad se 100 ljudi spaja na tu baznu stanicu i idu na internet (a i voice ima prednost) zato je to sve relativno. Danas VIP, sutra t-mobile, preksutra Tele2. Zato sto trenutno VIP nudi najjeftinije pakete zato su i preoptereceni! Tako da cijena i kvaliteta u ovom slucaju su jako povezane!

P.S. amydilar nikad dosta jefitnog interneta (sifra 1500kn na Tele2)

Mene uopce ne zanimaju problemi VIP-a jer ako im ja uslugu platim na vrijeme, za uzvrat zelim surfati netom bez da mi se veza prekida svako malo.Ako neku uslugu ne mogu kvalitetno ponuditi neka to niti ne prodaju.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    28.693
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.693, Nivo: 41
    Bodovi: 28.693, Nivo: 41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Mene uopce ne zanimaju problemi VIP-a jer ako im ja uslugu platim na vrijeme, za uzvrat zelim surfati netom bez da mi se veza prekida svako malo.Ako neku uslugu ne mogu kvalitetno ponuditi neka to niti ne prodaju.
    U potpunosti te razumijem, ali problem je u VIPu i svim ostalim operaterima koji reklamiraju bezicni internet kao zamjenu za ADSL (zicani). Ali takva je i bit reklama, istice se samo ono najbolje, a ti kad se obavezes na 24 mjeseca onda je kasno! I ako ni malo ne naucis (citajuci internet i ostale nezavisne izvore) napravit ces opet istu gresku ili ces se navuci na novi jeftiniji bezicni internet ne znajuci njegove mane.
    Zato osnovna misao treba biti, ako imas mogucnost ADSLa uvijek preferiraj tu uslugu, a tek onda bezicni internet. A ako bas moras koristiti bezicni internet onda moras znati njegove mane.

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Operater
    tm, vip, tele
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    U potpunosti te razumijem, ali problem je u VIPu i svim ostalim operaterima koji reklamiraju bezicni internet kao zamjenu za ADSL (zicani). Ali takva je i bit reklama, istice se samo ono najbolje, a ti kad se obavezes na 24 mjeseca onda je kasno! I ako ni malo ne naucis (citajuci internet i ostale nezavisne izvore) napravit ces opet istu gresku ili ces se navuci na novi jeftiniji bezicni internet ne znajuci njegove mane.
    Zato osnovna misao treba biti, ako imas mogucnost ADSLa uvijek preferiraj tu uslugu, a tek onda bezicni internet. A ako bas moras koristiti bezicni internet onda moras znati njegove mane.
    hvala alex! usb internet mi poglavito treba kad smo u viksi. Treba nekak skratit vrijeme. Tamo nam ADSL nije opcija pa sam zato i uzela tele2 prepaid za probu. Sad dolaze ljepsi dani pa sam sve cesce tamo i razmisljam o pretplati ali mi se vezati ni za kog predugo. Strpit cu se jos malo

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Vodafone Mobile Connect PCexpress kartica
    By mili in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 03-06-2008, 18:38
  2. Simlock na Vodafone Mobile Connect
    By Hamanu in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-02-2008, 21:10
  3. vodafone mobile connect
    By daspei in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-10-2006, 15:10
  4. ExpressCard vs. Vodafone Mobile Connect?
    By tom2y in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 28-08-2006, 16:52
  5. Mobile CARNet (jeftiniji prijenos podataka)
    By coma_zgb in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-02-2006, 01:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove