bok,
vidim da nisam jedina kojeg su vipovi zaposlenici nasamarili s promjenom tarife i oderali 200 kuna na idućem računu :-(((
ja sam sklopila ugovor u ožujku prošle godine, najprije s 512 MB, a potom proširila na 1GB za cca 105 kuna uz carnet, cijena se onda izmijenila i 1GB koštao cca 50 kuna al ja oklijevala otic i pitat postoji li mogućnost usklađivanja 1GB s novom cijenom...i napokon nazalost otisla u siječnju ove godine i lijepo pitala kakva je mogućnost usklađivanja i koji su troškovi, na što je zaposlenica otvorila moj profil tamo ili vec kako se to zove i sablaznila se da plaćam 105kn za 1 GB i rekla kako je sad to promijenila i to BEZ NAKNADE, na moj izričit upit jer se kao tu ne plaća!!! i ja bila sva sretna kako sam si snizila račun, sve dok ne dobih račun za 1.mjesec uvećan za 200 kuna!!!!
katastrofa i neviđena pljačka tim više što mi ugovor istječe za 2 mjeseca pa mi se ta "kazna" nece ni isplatit :-( pitam se kako otic u vip i ugovorit neku uslugu da me ne samare, jedno 24 h iščitavat opće uvjete poslovanja i korištenja, cjenike važeće i nevažeće i onda provjeravat znanje djelatnika ili u mom slučaju tražit da mi okrene monitor da vidim sta je ukucano nakon promjene tarife obzirom da nikakve pisane tragove ne daju osim bajkovitog računa nakon mjesec dana uz napomenu na poleđini istog da je u slučaju prigovora na isti korisnik dužan platiti iznos u prosječnoj visini tri zadnja računa!!!!!
predivno!

Bookmarks