Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    Prestigio 4500
    Operater
    T-mobile
    Godina
    33
    Bodovi
    4.065
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.065, Nivo: 15
    Bodovi: 4.065, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hardway Pregledaj post
    jučer je sve normalno proradilo i nisu mi naplatili 200kn za prijenos
    evo javljam se opet
    mislio sam da je sve normalno proradilo, ali nije
    nakon promjene tarife je došao račun od 200 i nešto sitno kn, ok, mislio sam da je to do onog obračunavanja pola stara tarifa pola nova il tako nešto
    ali ovaj mjesec je došao opet račun od 240 kn
    išao sam sa starim tražit obrazloženje , i djelatnik nam je rekao da je došlo do greške s njihove strane i da carnet nije aktiviran, rekao je da moramo platiti taj račun ali za odštetu nećemo morati platiti račun za 12. i 1. mjesec danas smo morali zvati szk da provjerimo da li je carnet aktivan što smo i učinili
    sve 5 ali se nisam mogao spojiti,zvao opet szk, natezao se 45 minuta s njima da bi me preusmjerili do tehničke službe gdje mi je čovjek riješio problem za 1 minutu

i da jedan čovjek iz tehničkke službe me je brzo otkantao s tim da mi nije dobra lozinka (otkud bi on to mogao znati ), pa sam morao zvati carnet da bi mi potvrdili da je dobra lozinka
    i svi iz szka idu istim postupkom osim ako naletiš na jednog od tisuću koji je sposoban i vidi odmah u čemu je problem
    szk im je koma osim pojedinaca

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down promjena tarife

bok,
    vidim da nisam jedina kojeg su vipovi zaposlenici nasamarili s promjenom tarife i oderali 200 kuna na idućem računu :-(((
    ja sam sklopila ugovor u ožujku prošle godine, najprije s 512 MB, a potom proširila na 1GB za cca 105 kuna uz carnet, cijena se onda izmijenila i 1GB koštao cca 50 kuna al ja oklijevala otic i pitat postoji li mogućnost usklađivanja 1GB s novom cijenom...i napokon nazalost otisla u siječnju ove godine i lijepo pitala kakva je mogućnost usklađivanja i koji su troškovi, na što je zaposlenica otvorila moj profil tamo ili vec kako se to zove i sablaznila se da plaćam 105kn za 1 GB i rekla kako je sad to promijenila i to BEZ NAKNADE, na moj izričit upit jer se kao tu ne plaća!!! i ja bila sva sretna kako sam si snizila račun, sve dok ne dobih račun za 1.mjesec uvećan za 200 kuna!!!!
    katastrofa i neviđena pljačka tim više što mi ugovor istječe za 2 mjeseca pa mi se ta "kazna" nece ni isplatit :-( pitam se kako otic u vip i ugovorit neku uslugu da me ne samare, jedno 24 h iščitavat opće uvjete poslovanja i korištenja, cjenike važeće i nevažeće i onda provjeravat znanje djelatnika ili u mom slučaju tražit da mi okrene monitor da vidim sta je ukucano nakon promjene tarife obzirom da nikakve pisane tragove ne daju osim bajkovitog računa nakon mjesec dana uz napomenu na poleđini istog da je u slučaju prigovora na isti korisnik dužan platiti iznos u prosječnoj visini tri zadnja računa!!!!!
    predivno!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Promjena mobil internet tarife

Ovdje lijepo piše:

http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjet...9S/11825/28720

U slučaju prelaska na tarifu NIŽE MJESEČNE NAKNADE, promjena tarife bit će naplaćena 200 kn.

Znači, ne gledajte gigabajte....

Tvojih 105kn je bilo 10kn radijske frekvencije plus 191kn*50% (Carnet), točnije 105,50kn

Bila si na Carnet Mobile broadbandu 1GB i htjela si preći (radnica te savjetovala) na Carnet VIP mobilni internet 1GB.
    Po količini podataka je isti, ali cijena nije ista.
    Prvi je koštao 95,50kn, s Carnetom, a drugi 49.50kn s Carnetom.

Znači prešla si na tarifni paket s NIŽOM mjesečnom naknadom. i naravno da su ti naplatili 200kn, po uvjetima korištenja.

Druga je stvar NEINFORMIRANOST radnika(-ce) koja ti je to rekla.

E da si mogla pričekat kraj ugovora, pa raskinut ga i uzet novi s novom tarifom u startu, 49,50kn+ 10kn radijske frekvencije, to bi ti bilo najbolje rješenje.
    Ali tad bi morala čekat dva mjeseca do toga.
    Izgubila si 200kn, a dobit ćeš dva mjeseca po 46kn manji račun (95,50-49,50=46), pa je cijela šteta u 200-46-46=108kn
    Jednostavno zaboravi, barem nećeš morati opet ići na prodajno mjesto.

Zadnji uredio Vivaldi : 26-02-2010 u 18:10

Slične teme

1. Vodafone Mobile Connect PCexpress kartica
    By mili in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 03-06-2008, 18:38
  2. vodafone mobile connect
    By daspei in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-10-2006, 15:10
  3. ExpressCard vs. Vodafone Mobile Connect?
    By tom2y in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 28-08-2006, 16:52

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove