Ono... moram priznati da je softver brz, stvarno brz. Radi ko' urica, glatko i bez trzanja, čak i poveći animirani GIF se vrti u pozadini kao screensaver bez imalo zastajkivanja. Preskakanje s menija na meni je glatko, sve radi kako treba (za razliku od mog testnog W508 koji trzucka čim ima flash menu postavljen). Smartphone definitivno nije, jer ne vjerujem da bi napravili Smartphone i onda imitirali klasične SE ikone sa nižih modela, to mi je totalno bez veze. A Xperia piše, što ću mu ja sad? Al da je pojava - je. Pogotovo u mraku, kad se osvijetli bijelim svjetlom oko displaya (osvijetljenje izgleda kao da je neonka postavljena sa sve 4 strane, skroz oko displaya) - LEDice, naravno, a bliješti ko BetlehemI vidi se osoba koja ga koristi, vidi se kroz display. Ma ono, efektno je. Stvarno je.
Da vrijedi 700 eura - po meni ne. Ali isto tako, sjetimo se D&G-brandirane V3, koja je bila "gold" boje (samo boja, nije bila zlatna) i imala je tu neku D&G temu gore - pa je koštala ko da je cijela od jednog komada dijamanta napravljena. Isto nema logike, no mi koji se time zabrinjavamo nismo ciljana publika. Netko tko hoće bit viđen i primijećen bilo gdje da dođe, a da i ima mobitel koji po performansama nije zadnje govno (oprostite na francuskom) - taj će ga ubost. Ja, naravno, neću. Za 700 eura ubost ću puno drugih bitnijih stvari...

I vidi se osoba koja ga koristi, vidi se kroz display. Ma ono, efektno je. Stvarno je.
Odgovori uz citat
Bookmarks