= Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
Joj ovi SE-ovci što izmišljaju! Neznam jel bi neko ovdje prije dao za ovaj neg satio 700 eura... Neisplativi su tom šminkom! I ovako SE se lagano kotrlja dok nokia, samsung i lg masovno izbacuju sve i svašta...
Ne trkeljaj, nokia ima 354 varijacije na temu n95,n 96, n97 , dokle tako ? dok ne dodju do 100 ?a samsung , kontam da oni imaju u pevecu iznajmljen mali dio gdje se prave plasticni kalupi za iste mobitele ali s razlicitim imenima, prije su im svi bili klizni na foru D500, sad su svi na foru ajfona i kao smartfone.Nitko nema pojma vise sto bi izmislili pa stancaju modele kak im padne na pamet ,SE sad ima menu koji je imao k550 , mislim a i ovaj fotošop , pa ne treba mi da neko iza mene vidi sta ja pisem a i kosta ko jedna core i5 konfa kompa.svi su oni out of ideja i novina i sad mi krajnji korisnici mozemo samo .I jos jedna stvar ,molim da LG ne ubacujemo u isti kos sa SE, samsung-om i nokiom, jer oni moraju jos puno graha pojest da izbace kvalitetan mob (primjer im je ovaj cookie , samo cu reci zali boze novaca).