Aha, znaci tipicni klasicni dummy phone, zove se XPERIA samo zbog novog koncepta a ne zato sto je smartphone.
To je taj mobitel. Na ovom show-off primjerku što sam ga imao u rukama piše iza samo "XPERIA", zato sam ja rekao "Xperia 3", odnosno "X3" - jer znam da je dvojka izašla.
Ali to je točno ta pila. Na žalost, ne mogu ga opet vidjeti prije vikenda jer je vlasnik na putovanju pa se vraća tek u petak.
Softver - isto izgleda kao na ostalim "klasičnim" SE mobitelima: meni sa ikonama, dolje-desno settings, u sredini messages, itd. I kako se kreće po menijima je isto, i onaj "shortcuts" gumb i sve to tako - zato sam rekao da je "klasični" soft.
Dogovorio sam se za vikend da ga poslikam malo, pa ću provrtiti i po menijima da se vidi točno kako je i što je.
@Ravilov: hvala za spajanje, to je taj mob. To što je najavljen kao "Pureness" nisam znao, samo sam pročitao iza da piše "xperia"...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Aha, znaci tipicni klasicni dummy phone, zove se XPERIA samo zbog novog koncepta a ne zato sto je smartphone.
Moraju se trgnut, nisam ni rekao da ne moraj, cak stovise i sam sam spomenuo onaj meni njihov, ali onda ti ono da samsung , nokia i lg izbacuju sve i svasta ,ne stoji, jer bas i nije u tom smislu u kojem bi trebalo bit , nego doslovno sve i svasta izbacuju.
Kvotao sam tebe samo zbog ovog dummy : 700 eura za dummy mobitel? jesu oni normalni? Ako smo sisali vesla , nismo camac progutali.Plus jos onaj isti menu od prije 2 g. E moj SE , oplelo je i tebe ili recesija, ili manjak ideja.
For the hoven lands...
Ono... moram priznati da je softver brz, stvarno brz. Radi ko' urica, glatko i bez trzanja, čak i poveći animirani GIF se vrti u pozadini kao screensaver bez imalo zastajkivanja. Preskakanje s menija na meni je glatko, sve radi kako treba (za razliku od mog testnog W508 koji trzucka čim ima flash menu postavljen). Smartphone definitivno nije, jer ne vjerujem da bi napravili Smartphone i onda imitirali klasične SE ikone sa nižih modela, to mi je totalno bez veze. A Xperia piše, što ću mu ja sad? Al da je pojava - je. Pogotovo u mraku, kad se osvijetli bijelim svjetlom oko displaya (osvijetljenje izgleda kao da je neonka postavljena sa sve 4 strane, skroz oko displaya) - LEDice, naravno, a bliješti ko BetlehemI vidi se osoba koja ga koristi, vidi se kroz display. Ma ono, efektno je. Stvarno je.
Da vrijedi 700 eura - po meni ne. Ali isto tako, sjetimo se D&G-brandirane V3, koja je bila "gold" boje (samo boja, nije bila zlatna) i imala je tu neku D&G temu gore - pa je koštala ko da je cijela od jednog komada dijamanta napravljena. Isto nema logike, no mi koji se time zabrinjavamo nismo ciljana publika. Netko tko hoće bit viđen i primijećen bilo gdje da dođe, a da i ima mobitel koji po performansama nije zadnje govno (oprostite na francuskom) - taj će ga ubost. Ja, naravno, neću. Za 700 eura ubost ću puno drugih bitnijih stvari...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a novosti su vzaslužne za cijene,vjerojatno će i ove nove slušalice koštati puno,kao i ovo.make.believe kampanja im je tu očito da narprave nešto dovoljno spektakularno za dizanje cijene.
Ta Xperia Pureness je bezveze. Puno veca fora mi je onaj LG sa prozirnim tipkama... mislim, nebi ni njega kupio, nisam fan takvih mobitela, ali da moram, njega bi uzeo puno prije ove Pureness
Moguce je da, kao i mnogo puta dosad, slike ni priblizno ne mogu prikazati kakav je uzivo, kad ga se uzme u ruku.
izašle su službene specifikacije
Sony Ericsson XPERIA Pureness specifikacije
članak
službena stranica
ne podržava memorijske kartice, poklopac od baterije se ne može maknut, skinut
cijena će bit 600 eura
po meni mobitel ništa posebno, vraćanje u prošlost, jedino prozirno ekran koji mi je bezveze. no tko voli nek izvoli
Ko li je ta faca koja će baciti na Pureness 600 eura umjesto na Satio???
Ako ga neko kupi nek se javi na forum, bit će dobrodošao![]()
Heh, da imam para kupio bi ga iz zaje*ancije. Čini mi se fora. Ako neki daju 1000€ za onu nokiu titan il kak se zove, mislim da će se nać i oni koji će dati 600€ za ovo
![]()
Kak nes ovak moze kostat 700eura a nema ni kameru ni utor za memory?ja ovom mobu nebi ni dao cijenu od 500kn u paketu a kamoli 700eura.ma sta tu vrijedi te pare?
Zadnji uredio ravilov : 22-11-2009 u 00:05
Kao sto je vec receno, taj mobitel nije namijenjen za tebe, mene i slicne.
Evo vama svima odgovora na to pitanje. Zašto rolex košta 10 000 puta više od mog casio g-shocka kad rolex nema ni štopericu, a casio ide i pod vodu? Mislim da će se ubrzo pojaviti i D&G Pureness, Armani Pureness i slični![]()
napokon prešli na displaye u boji.. a sad placamo masnu lovu da bi opet mogli imati crno-bijeli display, bez kamere! hehehee
presmješno mi je!!
bemti..uzmes stari mob..skines s displaya onu sivkastu ljepljivu traku..i imas prozirni display!
zzzzzZ
nije bas toliko jednostavno
a jbg, nije ovo mobitel za sirok broj ljudi, nego za one koji se hoce posebno osjecati.
Bila bi fora da ovaj postane hit i nadmaši k800 u prodaji pa možda pripreme i pureness 2![]()
Evo i video kako to izgleda "uživo"
nije me uopće dojmilo
HC4L
imate i review
http://www.phonearena.com/htmls/Sony...ew-r_2387.html
![]()
Bookmarks