Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.398, Nivo: 21
    Bodovi: 8.398, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada koristite browser od BB onda vam je surfanje flatrate a kada prenosite podatke odnosno sve drugo tipa multimedijalni sadrzaji koristite promet koji je ukljucen u pretplatu(512MB,1GB,itd)

To je sve zato sta sav promet koji radite kada surfate sa BB browserom je prusmjeren na APN od RIM-a a sve ostalo koristite APN od VIp-a.

Da nebi napravili prekoracenje prometa mozete ako imate BB uređaj u postavkama iskljuciti koristenje "vanjskog" APN za prijenos multimedije.

Isto tako ako imate BB uređaj i koristite FB se nenaplacuje preneseni promet se onda korisiti APN od RIM-a.

Eto.
    INTERNET ZA SVE

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mentor Pregledaj post
    Kada koristite browser od BB onda vam je surfanje flatrate a kada prenosite podatke odnosno sve drugo tipa multimedijalni sadrzaji koristite promet koji je ukljucen u pretplatu(512MB,1GB,itd)

To je sve zato sta sav promet koji radite kada surfate sa BB browserom je prusmjeren na APN od RIM-a a sve ostalo koristite APN od VIp-a.

Da nebi napravili prekoracenje prometa mozete ako imate BB uređaj u postavkama iskljuciti koristenje "vanjskog" APN za prijenos multimedije.

Isto tako ako imate BB uređaj i koristite FB se nenaplacuje preneseni promet se onda korisiti APN od RIM-a.

Eto.
    Puno hvala na objasnjenju...
    Imam bb pearl 8110 i te postavke su mi prilicno komplicirane a pogotovo me brinu ovi sto rade u vipu cesto mi se cini kao da znaju manje od jednog prosjecnog forumasa ovdje sto je jako zalosno i zna biti neugodnih situacija.
    Tak da cu jos dobrano razmisliti hocu li uopce uzimat tu uslugu jer ima tu prostora jako puno za prijevare sa strane vipa. dovoljno je da mi dobro ne postave postavke na mobu jer ne mislim se tim sam mucit i eto astronomskog racuna...
    Da mi se ne bi desilo kao prije skoro godinu dana i nazove me zenska i kaze da mi je trenutna potrosnja preko 7000 kn, takva zivciranja vise ne zelim...
    Hvala jos jednom.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Photoshop usluga
    By Smuchac in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 02-11-2008, 21:18
  2. SEEM Edit usluga...
    By Smuchac in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 21-08-2007, 14:42
  3. T-Com HotSpot usluga
    By fly::nan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-11-2006, 21:41
  4. Kabel za S65 - usluga
    By dbogdanic in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 15-04-2006, 22:20
  5. Mala usluga?
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 12-01-2005, 01:57

Bookmarks

Pravila postanja