I ja se navukao na BB Storm 9500 bas radi toga flata pri surfanju i slanju emaila i jos imam 1GB da ih iskoristim kao modem za npr.laptop kad sam negdje gdje nemam vezu na Internet ili za neke druge aplikacije e sad koje to je pitanje na koje neznam odgovor a volio bih znati a Vip da nikako kaze.
Uglavnom mislio sam nabaviti onaj đir od 1GB Carnet za 95,50kn od Vipa ili 100kn od Tmobile Carnet i korisiti za surfanje negdje gdje mi treba ili kad mi ne radi ADSL i za slicne namjene i onda citam malo o ovom BB Storm 9500 i dobijem tocno ono sta mi treba Intrent u đepu bilo gdje i bilo kada + modem do 1GB prometa za laptop ili stolno racunalo i to sve za 91kn.
Ako do kraja mjeseca postanem novi korisnik na 24 mjeseca onda necu placati prvih 12mjeseci pretplatu za My BlackBerry nego samo 50kn npr.za poslovnu tarifu i mogu dobiti BB Storm 9500 za 1700kn.
Znam da uređaj možda ima malo sporiji browser ili nije bas najbolje rijeseno tipkanje ali je daleko bolje (nadam se ) od tipkanja na klascnom mobu(1,2,3,).
Sad me samo brine ovo :
"Korištenje GPRS Start usluge za pristup ostalim wap i internet sadržajima izvan Vodafone live! mobilnog portala nakon potrošenih 1GB podataka naplaćuje se po važećem cjeniku"
Neznam sta im znaci pristup ostalim wap i internet sadrzajima ?!
Nasao sam neko rijesenje a korisiti se za to da bi Storm sluzio kao modem za neko drugo racunalo s tim da nemoras placati promet kada predjes 1GB internet prometa.
www.mobishark.com
Sta Vi kazete na sve ovo.
Pozdrav.

Odgovori uz citat
Bookmarks