Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73
    Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Bodovi
    7.018
    Nivo
    19
    Bodovi: 7.018, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

My BlackBerry usluga

Moderatorska napomena: u ovu su temu prebačeni postovi iz teme o BlackBerryju Storm, a koji se tiču VIP-ove data usluge.

= Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    U tu cijenu imaš uračunat 1GB prometa preko internet browsera, pa ako to nije dovoljno, onda......
    O kakvim vi to ogranicenjima govorite ???
    My BlackBerry* 91,00 kn
    My BlackBerry Roaming** 111,02 kn

PDV je uključen.

* Naknada uključuje neograničeno slanje i pisanje e-mail poruka i pretraživanje interneta putem BlackBerry browsera na BlackBerry uređaju u Hrvatskoj.

** Naknada uključuje neograničeno slanje i pisanje e-mail poruka i pretraživanje interneta putem BlackBerry browsera na BlackBerry uređaju u inozemstvu
    Zadnji uredio frish : 03-09-2009 u 19:08

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ograničenju korištenja isključivo BB uskuge na uređajima, što drugdje nije slučaj

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Bodovi
    7.018
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Drug Mile
    Kakve BB usluge ? Ako uzmes My Blackberry sto je najjeftinija pretplata, imas neograniceno mailove i pretrazivanje interneta. Ti si napisao da je uracunat 1GB prometa, o tome ja govorim.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo tu se spominje ta giga
    http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=289885

Svim pretplatničkim brojevima kojima je na zahtjev aktivirana BlackBerry Corporate, BlackBerry Office ili My BlackBerry usluga automatski je aktivirana i GPRS Start usluga. GPRS Start usluga omogućuje korištenje usluga Vip mobilnog portala (wap) kojem se pristupa preko Vodafone Live! ikone na Vodafone BlackBerry ili BlackBerry Connect uređaju; kao i pristup ostalim wap i internet sadržajima. Prvih prenesenih 1GB podataka putem GPRS Start usluge se ne naplaćuje, kao niti surfanje Vodafone live! mobilnim portalom.
    Korištenje GPRS Start usluge za pristup ostalim wap i internet sadržajima izvan Vodafone live! mobilnog portala nakon potrošenih 1GB podataka naplaćuje se po važećem cjeniku objavljenom na www.vipnet.hr.
    To naravno vrijedi za Vip. U međuvremenu sam saznao da preko stat apn-a ide sav streaming (Jubito i sl.) pa je radi toga tu. Inače za sve drugo je flat.

Na T-mobileu se sav dodatni GPRS promet naplaćuje po standardnim w'n'w tarifama.

Znači BB usluge variraju od operatera do operatera, negdje su povoljne kao na Vipu negdje su nepovoljne kao npr na T-debilu.

I opet ne mogu a da ne konstatiram da mi je debilno da se mogućnost primanja e-maila na mobitel uopće naplaćuje individualnim korisnicima. No, to je samo moje subjektivno mišljenje, jer ja za Push e-mail drugog ponuditelja ne plaćam ništa, osim ovo malo prometa.
    Zadnji uredio Drug Mile : 10-04-2009 u 15:35

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.398, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

I ja se navukao na BB Storm 9500 bas radi toga flata pri surfanju i slanju emaila i jos imam 1GB da ih iskoristim kao modem za npr.laptop kad sam negdje gdje nemam vezu na Internet ili za neke druge aplikacije e sad koje to je pitanje na koje neznam odgovor a volio bih znati a Vip da nikako kaze.

Uglavnom mislio sam nabaviti onaj đir od 1GB Carnet za 95,50kn od Vipa ili 100kn od Tmobile Carnet i korisiti za surfanje negdje gdje mi treba ili kad mi ne radi ADSL i za slicne namjene i onda citam malo o ovom BB Storm 9500 i dobijem tocno ono sta mi treba Intrent u đepu bilo gdje i bilo kada + modem do 1GB prometa za laptop ili stolno racunalo i to sve za 91kn.

Ako do kraja mjeseca postanem novi korisnik na 24 mjeseca onda necu placati prvih 12mjeseci pretplatu za My BlackBerry nego samo 50kn npr.za poslovnu tarifu i mogu dobiti BB Storm 9500 za 1700kn.

Znam da uređaj možda ima malo sporiji browser ili nije bas najbolje rijeseno tipkanje ali je daleko bolje (nadam se ) od tipkanja na klascnom mobu(1,2,3,).

Sad me samo brine ovo :
    "Korištenje GPRS Start usluge za pristup ostalim wap i internet sadržajima izvan Vodafone live! mobilnog portala nakon potrošenih 1GB podataka naplaćuje se po važećem cjeniku"

Neznam sta im znaci pristup ostalim wap i internet sadrzajima ?!

Nasao sam neko rijesenje a korisiti se za to da bi Storm sluzio kao modem za neko drugo racunalo s tim da nemoras placati promet kada predjes 1GB internet prometa.

www.mobishark.com

Sta Vi kazete na sve ovo.

Pozdrav.
    INTERNET ZA SVE

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mentor Pregledaj post
    Sad me samo brine ovo :
    "Korištenje GPRS Start usluge za pristup ostalim wap i internet sadržajima izvan Vodafone live! mobilnog portala nakon potrošenih 1GB podataka naplaćuje se po važećem cjeniku"

Neznam sta im znaci pristup ostalim wap i internet sadrzajima ?!
    odlazak na Internet, znači google.com i cjelokupni net (surfanje Internetom, uključujići i ovaj forum), osim Vodafone portala, koji je njihov portal (imaju slab sadržaj) će ti se naplačivati, nakon potrošenih ovih 1GB
    HC4L

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    odlazak na Internet, znači google.com i cjelokupni net (surfanje Internetom, uključujići i ovaj forum), osim Vodafone portala, koji je njihov portal (imaju slab sadržaj) će ti se naplačivati, nakon potrošenih ovih 1GB
    Nerazumijem nista vise?

Kazu ovako :
    Naknada uključuje neograničeno slanje i pisanje e-mail poruka i pretraživanje interneta putem BlackBerry browsera na BlackBerry uređaju u Hrvatskoj.

Pa sta se moze onda sa tim blackberry browserom ??

Jel ko moze ovo razjasniti:

Prvih prenesenih 1GB podataka putem GPRS Start usluge se ne naplaćuje, kao niti surfanje Vodafone live! mobilnim portalom.

Znaci surfanje njihovim glupim portalom se naplacuje !?

Pa ste se onda naplacuje ili ulazi u 1GB prometa ?
    INTERNET ZA SVE

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemam BB uslugu, kao ni BB uređaj. Ali po ovom što si mi ti napisao je da nakon potrošenih 1GB prometa će ti se naplačivati (po važećem cijeniku) surfanje Internetom, izuzev Vodafone portala.

Baš neznam da ti to nebi rekli kad nazoveš SZK, provijeri.
    HC4L

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slao email , zvao szk i kazu sljedece:

Neograniceno mozes surfati preko BB browsera ali recimo gledanje youtube-a ili skidanje neceg sa Neta nemozes preko BB browsera nego za to koristis onaj 1GB ukljucenog prometa il iga mozes korisiti da ti mob bude modem za neko drugo racunalo.

Uglavnom ne mozes korisiti nesto sta radi veliki promet.
    INTERNET ZA SVE

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Bodovi
    2.530
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.530, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni samo nije jasno dali ja mogu skinut npr aplikaciju youtube i preko nje gledat spotove kao što se to može sa iphone tarifom npr 300 koja isto ima 1 gigu prometa?

dali mogu skidat aplikacije sa app worlda koje su free a da mi se slučajno ne naplačuje po start cijeniku?

strah me da na kraju mjeseca nebi došao račun od par tisućica kuna za jedan pogledani spot?

puno hvala na odgovoru...

Datum registracije
    Jun 2009
    Bodovi
    2.530
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znači ja imam upaljenu my blackberry opciju, ali ne znam na što i kako ju mogu koristit!!!!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google is your friend

Pa zasto si uopce aktivirao BB opciju ako ne znas za sta se ona inace koristi?!
    dobar grah daleko se čuje

Datum registracije
    Jun 2009
    Bodovi
    2.530
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato što mi fora sa 10 email adresa (čitaj: brzo i jednostavno) i surfanje korisna i zanimljiva

ustvari mi i nije potrebno više

ali... tu sad imam i taj hebeni yubito na kojem bi ponekad pogledo neku zahebanciju ili si skinuo kakvu korisnu aplikaciju, a ovi u vipu nemaju pojma i onda ti je đabe 100 googla

ljudi koji tamo rade nemaju pojma, jedan dan je jedno drugi dan drugo
    pa se može gledat filmiće pa se ne može
    pa jedan dan ima 1 giga prometa, drugi dan gige nema (o čemu vi to pričate gospodine)
    pa se gprs može deaktivirat ako imaš bb uslugu, pa drugi dan ne može
    pa početkom mj imam 170 kn nekog data prometa, pa na kraju mj oni nemaju pojma od kud to
    i tako u nedogled....

a ne želim ništa sam pronalazit jer ne želim bit krivac za neželjene troškove, koji po svemu sudeći mogu nastat jer djelatnici vip-a ni sami ne znaju što i kako

pa me zanima iskustvo nekog korisnika te usluge

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tomo28
    Koju pretplatu konkretno koristiš?
    Ja imam namjeru uzet Komplet 100 (uključuje my Blackberry) , pa i mene zanimaju iskustva. Koliko sam shvatio na VIP-ovom webu, radi se o slijedećem:

My blackberry usluga omogućuje neograničeno slanje/primanje e-mailova, i surfanje internetom preko ugrađenog internet browsera na BB uređaju. Sve to skupa preko Blackberry.net APN-a. Svim korisnicima usluge omogućeno je i još do 1GB potrošit preko gprs0.vip.hr (start) APN-a.

Tako stoji na Webu, nedvosmisleno. E sad ako je tu neki zajeb, biće pizdarija.

ZAto, ajde molim te opiši točno kakve si probleme imao i koju uslugu konkretno koristiš?

Datum registracije
    Jun 2009
    Bodovi
    2.530
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e vidiš majstore to ni meni nije jasno, ja postavljam isto to pitanje i nitko ne zna odgovor

postavio sam ga barem 20 različitih zaposlenika vipove službe za korisnike u različitom vremenu kroz mj dana i svaki put sam dobio drugačiji odgovor....

to me laganini frustrira

ja ti imam uključenu tarifni model 100 + my BB usluga to ti je 91 kunu
    i tražio sam da mi isključe GPRS start (jer su mi to sami ponudili) to je znači ono osnovno kad uzmeš mobitel od marka markovića i ideš surfat i platiš 100 kilobajta 5 kn
    znači rekli su mi da se može deaktivirat, ja sam prihvatio to (sigurnosti radi) pa su mi rekli da ne može

a to je jedan mali dio (može/ne može)
    neda mi se pisat sve, al što su ti ljudi meni sve napričali to samo Bog zna, a što je najgore 90 % stvari su mi oni ponudili ili preporučili

sinoč mi se javio neki lik i on mi je jedini izgledo ko da nešto zna, ništa nije morao provjeravat po 10 minuta
    rekao je da mogu pregledavat youtube, da imam gigu prometa i da mogu deaktivirat gprs i sve to radit preko bb apn-a
    danas će me još zvat da mi jave dal je isključeno, pa ćemo vidjet
    on je preuzeo svu odgovornost na sebe, tak da mi je to jedina svijetla točka u ovih mj dana ispitivanja

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni rekoše da preko BB APNa ne možeš gledat jubito, nego preko starta.
    Al pazi koji retardant, najprije kad sam zvao i rekao za tu gigu prometa preko starta, on kaže da je nemoguće da je ta giga besplatna, ja ga zamolim da provjeri i da me nazove, ok, on me zove nakon 10-ak minuta i kaže da nema nikakve gige. onda ja njemu lijepo otvorim stranicu http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27369298&idnews=289885 i čitam mu 3. pasus koji kaže:

Svim pretplatničkim brojevima kojima je na zahtjev aktivirana BlackBerry Corporate, BlackBerry Office ili My BlackBerry usluga automatski je aktivirana i GPRS Start usluga. GPRS Start usluga omogućuje korištenje usluga Vip mobilnog portala (wap) kojem se pristupa preko Vodafone Live! ikone na Vodafone BlackBerry ili BlackBerry Connect uređaju; kao i pristup ostalim wap i internet sadržajima. Prvih prenesenih 1GB podataka putem GPRS Start usluge se ne naplaćuje, kao niti surfanje Vodafone live! mobilnim portalom.
    Korištenje GPRS Start usluge za pristup ostalim wap i internet sadržajima izvan Vodafone live! mobilnog portala nakon potrošenih 1GB podataka naplaćuje se po važećem cjeniku objavljenom na www.vipnet.hr.
    i ja ga pitam koji je sad to *****, a lola me ubjeđuje da je to ako se netko slučajno greškom spoji preko krivog apn-a i da mu ne dođe astronomski račun. Ja mu na to odgovorim da to nije više za društvo "potrošač" nego za sud, i tvrdim mu da je na službenoj stranici ponuđeno kao usluga a on meni (joj kako ću crknut od smijeha ) da to nije službena uslugaj er ne postoji mogućnost provjere koliko sam potrošio od te gige.

....Mislim, kako onda znaju da je potrošena giga, ako nemaju mogućnost provjere

Ne znam, vidiću šta ću, možda ipak padne meteor u međuvremenu .....

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...malo ulečem, možda i ne toliko upučen ali koliko vidim vas muči 1 giga prometa i ovo neograničen free surf. Pa ako je to, da malo pojasnim, ako već nije jasno.

neograničen free surf na BB usluzi imaš ako se spajaš preko ugrađenog BB browsera, a 1 GB prometa plačaš ako se spajaš preko mislim drugog ugrađenog browsera, mislim da se radi o VIP ikoni Vodafone Live, nemam BB pa ne trvdim 100% nego su mi tako rekli kada sam se raspitivao za tu uslugu.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    ...malo ulečem, možda i ne toliko upučen ali koliko vidim vas muči 1 giga prometa i ovo neograničen free surf. Pa ako je to, da malo pojasnim, ako već nije jasno.

neograničen free surf na BB usluzi imaš ako se spajaš preko ugrađenog BB browsera, a 1 GB prometa plačaš ako se spajaš preko mislim drugog ugrađenog browsera, mislim da se radi o VIP ikoni Vodafone Live, nemam BB pa ne trvdim 100% nego su mi tako rekli kada sam se raspitivao za tu uslugu.
    Da, to je jedna od n+1 verzija. Svaki djelatnik szk ima svoju teoriju struna i fraktala. Najgore od svega je što se ne može razgovarat s mjerodavnom osobom oko ove stvari.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naravno da mozes
    dobar grah daleko se čuje

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ako si u roamingu...netko je spomenuo da plaćaš 111 kuna za roaming tarifu, da li i to ima uključen 1 GB po gprs0.vip.hr APN-u. To se nigdje ne spominje.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doista procitavsi ovo sve dosta zbunjujuce ispada.... I sta je na kraju s tom my blackberry uslugom, kak to radi? Npr. ja planiram uzet komplet 100 pretplatu, e sad me jako zbunjuje da bi u postavkama moba mora imati 3 apna??? od blackberrya, starta i data jer u toj tarifi dobivam i 512 mb data prometa. To nije vezano za my blackberry... Kak to sve uskladit??

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada koristite browser od BB onda vam je surfanje flatrate a kada prenosite podatke odnosno sve drugo tipa multimedijalni sadrzaji koristite promet koji je ukljucen u pretplatu(512MB,1GB,itd)

To je sve zato sta sav promet koji radite kada surfate sa BB browserom je prusmjeren na APN od RIM-a a sve ostalo koristite APN od VIp-a.

Da nebi napravili prekoracenje prometa mozete ako imate BB uređaj u postavkama iskljuciti koristenje "vanjskog" APN za prijenos multimedije.

Isto tako ako imate BB uređaj i koristite FB se nenaplacuje preneseni promet se onda korisiti APN od RIM-a.

Eto.
    INTERNET ZA SVE

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mentor Pregledaj post
    Kada koristite browser od BB onda vam je surfanje flatrate a kada prenosite podatke odnosno sve drugo tipa multimedijalni sadrzaji koristite promet koji je ukljucen u pretplatu(512MB,1GB,itd)

To je sve zato sta sav promet koji radite kada surfate sa BB browserom je prusmjeren na APN od RIM-a a sve ostalo koristite APN od VIp-a.

Da nebi napravili prekoracenje prometa mozete ako imate BB uređaj u postavkama iskljuciti koristenje "vanjskog" APN za prijenos multimedije.

Isto tako ako imate BB uređaj i koristite FB se nenaplacuje preneseni promet se onda korisiti APN od RIM-a.

Eto.
    Puno hvala na objasnjenju...
    Imam bb pearl 8110 i te postavke su mi prilicno komplicirane a pogotovo me brinu ovi sto rade u vipu cesto mi se cini kao da znaju manje od jednog prosjecnog forumasa ovdje sto je jako zalosno i zna biti neugodnih situacija.
    Tak da cu jos dobrano razmisliti hocu li uopce uzimat tu uslugu jer ima tu prostora jako puno za prijevare sa strane vipa. dovoljno je da mi dobro ne postave postavke na mobu jer ne mislim se tim sam mucit i eto astronomskog racuna...
    Da mi se ne bi desilo kao prije skoro godinu dana i nazove me zenska i kaze da mi je trenutna potrosnja preko 7000 kn, takva zivciranja vise ne zelim...
    Hvala jos jednom.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samim isključivanjem TCP/IP (vanjskog, kako Mentor kaže) APN-a neće se nužno koristiti samo Blackberry.net APN, jerbo postoje i service book-ovi koji sadrže gprs0.vipnet.hr APN, a koji služi za WAP protokol, znači svi programčići i streaming koji se spaja preko WAP-a. Srećom tu je cijela giga za te portebe, ali ipak jubito i streaming znaju popapat i puno više, zato oprezno.

Što se tiče RIM-ovog blackberry APN-a, na kojem nema ograničenja korištenja, postoji cijeli sijaset programa koji ga kosriste, npr, cijela četa IM programa: MSN, ICQ, Gtalk, AIM, BB messenger, zatim facebook, razni weather programi, Google maps, Blackberry maps, razni News readeri npr. Viigo, itd...

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia E65,BB Storm
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    57
    Bodovi
    8.398
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo tako.Poz.
    INTERNET ZA SVE

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Photoshop usluga
    By Smuchac in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 02-11-2008, 21:18
  2. SEEM Edit usluga...
    By Smuchac in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 21-08-2007, 14:42
  3. T-Com HotSpot usluga
    By fly::nan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-11-2006, 21:41
  4. Kabel za S65 - usluga
    By dbogdanic in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 15-04-2006, 22:20
  5. Mala usluga?
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 12-01-2005, 01:57

Bookmarks

Pravila postanja