nije los,mozda nekako dodjem do njega...
zanima me,zbog tog ekrana koji ima,se moze na njega stavit folija,zastita,bi radio s time..?
nije los,mozda nekako dodjem do njega...
zanima me,zbog tog ekrana koji ima,se moze na njega stavit folija,zastita,bi radio s time..?
gidi jap!
Mislim da mob ne može raditi puno brže od 5800 pošto imaju isti procesor i količinu rama.
I drago mi je što je ovi music kod nas nedostupna, barem mu je cijena dosta niža.
Dosao je i meni X6 doma na par sati..
Ugl mobitel se solidan!
Stavio sam puuno pjesama (sveukupnog trajanja cca 3 dana) i odma sam primjetio da sporije mjenja pjesme (na shuffleu) i da dosta dugo pretrazuje (kada trazis neku pjesmu)...
Internet je super, dosta je brz, ali ko i na nekim Smartphone mobitelima nekad zna pisati "Memorija puna, ugasite neke programe i probajte ponovo"
Tako da nije za dugotrajno surfanje (nisam isprobao Operu, mozda je kod nje drugacije).
Touchscreen je malo bolji od XM 5800, brze sve radi.
Sve u svemu mobitel je solidan. Prvenstveno je za muziku (dobivene slusalice su savrsene), a za video mi se i ne cini tako dobar..Stavio sam filmic sa N96 (koji na N96-ici izgleda fenomenalno) na X6 i nisam nesto ocaran.
Moguce da je to do konvertera, a moguce isto da je to napravljeno za N96 rezoluciju.
Pisat cu jos kada malo bolje proucim mobitel.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks