Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 261

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    bolje da su stavili in-ear sluške.
    ovakav tip je po meni nepraktičan za slušanje po gradu. ne možeš slušat samo na jednu a ako ih staviš ne čuješ okolinu znači da slušanje za vrijeme čekanja nekoga/nečega otpada sa ovima.
    podižu cijenu sto posto(kolko vidim cijena im je oko 75$)
    sry, ali post ti je totalno nesuvisao. mod, sryy zbog oftopica.
    - ove sluske su otvorenog tipa i kao takve propustaju zvukove okoline (i i zvuk koji reproduciraju u okolinu). nisu sve naglavne slusalice studijske slusalice.
    - veca membrana daje kvalitetniji zvuk i bolje dublje tonove. u usporedbi s earbudovima i kanalnim sluskama, ovaj tip daje kvalitetniju reprodukciju. s obzirom da je prilagoden glazbi (comes with music) meni je posve logicno da daju nesto cime i stvarno mozes slusati mjuzu.
    - in ear slusalice su specijalizirane za pasivno uklanjanje vanjske buke, pa ti izjava da s njima cujes okolinu ne stoji.

meni osobno se svida ideja da dobivas dobre sluske uz mob, a posto nisu sony sa dugogodisnjim iskustvom proizvodnje dobrih ''usnih'' slusalica, ovo mi je cist logicno.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zayl Pregledaj post
    sry, ali post ti je totalno nesuvisao. mod, sryy zbog oftopica.
    - ove sluske su otvorenog tipa i kao takve propustaju zvukove okoline (i i zvuk koji reproduciraju u okolinu). nisu sve naglavne slusalice studijske slusalice.
    - veca membrana daje kvalitetniji zvuk i bolje dublje tonove. u usporedbi s earbudovima i kanalnim sluskama, ovaj tip daje kvalitetniju reprodukciju. s obzirom da je prilagoden glazbi (comes with music) meni je posve logicno da daju nesto cime i stvarno mozes slusati mjuzu.
    - in ear slusalice su specijalizirane za pasivno uklanjanje vanjske buke, pa ti izjava da s njima cujes okolinu ne stoji.

meni osobno se svida ideja da dobivas dobre sluske uz mob, a posto nisu sony sa dugogodisnjim iskustvom proizvodnje dobrih ''usnih'' slusalica, ovo mi je cist logicno.
    možda je nesuvisao, zato je tu mod da odluči.
    ja nigdje nisam rekao da in-ear sluške ne eliminiraju zvuk okoline, već kad slušaš samo na jednu in-ear slušku čuješ zvukove iz okoline i pošto ja 90% vremena slušam samo na jednoj sluški wh-500 model mi je bezveze za mobitel. plus je i činjenica da je meni glupo hodat po gradu sa takvim tipom sluška, ali to je samo moje mišljenje
    što se tiće prvog dijela posta, normalno da daju bolji zvuk i nigdje nisam rekao da ne daju, i kad uzmeš u obzir bolju kvalitetu zvuka/glasnije čak možda, nemogućnost slušanja samo na jednoj sluški zvukovi iz okoline su eliminirani i ja osobno to ne volim kad hodam po gradu.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N97] najava, info, slike
    By Vepar in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 328
    Posljednji post: 02-12-2009, 19:30
  2. [N78] - najava, info slike
    By rospaya in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 11-06-2008, 17:30
  3. [N95 8GB] - najava - info, slike
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition