nemam pojma zasto mi je to uopce trebalo al ajde....kupio mobitel, dekodiram ga, idem promijenit product code da maknem onu sugavu t-scum animaciju i odem na update. fkors, update se odradi fino i sad imam sljedecu verziju:
v400.34.011
26-05-2009
RM-244
naravno, kao sto vec pretpostavljate, postoji problem. problem je taj da ne mogu nijednu aplikaciju signat, dakle atm na njemu imam samo wefi, fring i operu. oni svi programi i programcici koji su mi bili zgodni i koje sam imao sad vise niti imam niti mogu imati. citao sam nesto o helloOX-u v2.02 pa reko, da probam i to cudo (nakon sto drakkarious hack nije upalio) jer kazu da radi. istina, radi al sa v300 najkasnije.
osim sto imam problema sa aplikacijama (signanim koje ne mogu instalirat jer mi kaze da mi "potvrda" ne valja), primjetih da mi puno brze trosi bateriju pa je i to jedan od bitnih faktora zasto zelim downgrade.
vidim da su neki uspijevali preko JAF-a, neki preko PHOENIX-a, pokusavao sam i ja al se tu uopce ne snalazim pa vas ovim putem molim za pomoc. kako? cime? koji je postupak sad?
unaprijed hvala!
Zadnji uredio MeT : 02-09-2009 u 14:39
update. radio sam prema ovom tutorialu: http://www.ipmart-forum.com/showthre...93#post2819092
i sve fino ide, sve kako treba samo mi kad treba flashat pise phone rebooted but not in flash mode. ima netko neku ideju?
za one koje zanima, problem je bio u tome sto sam instalirao i JAF-ove drivere kad mi je ponudio. cim sam maknuo te drivere i stavio one prave, sve je proslo isprve, bas kao u tutorialu. btw hvala svima na svesrdnoj pomoci...
za ubuduće:
[OBAVEZNO PROČITATI] NOVA Pravila Nokia foruma
pripazi na na podforum!
ovo zatvaram
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks