Sam si to trazio

A i ja, izgleda. Dobro ljudi kazu, prvo skoci pa reci hop.

Imam veliki problem, ogroman!
Igrao sam se telefonom pokusavajuci uciniti da mi cijeli displej bude u slici, odnosno isao "step by step" vezano za neki od topika u kojem je o tome bilo rijeci.
Imao vec download 15-ke i jos jedan mali programcic sam isto tako skinuo pa sam se upustio u avanturu. Prikopcao tel (s punom baterijom) preko usb na racunar i poceo. Misleci da mi nece opet krenuti s instalacijom 15-ke, nisam vadio mem karticu niti sam uradio back-up. Kad sam vidio da je krenuo istu opet instalirati, prekinuo sam to, kliknuo sam na mali x i izasao. Medjutim, od tog trenutka telefon je mrtav. Nista! Bas nista, ne reaguje! Pokusao sam sa * i # istovremeno + crveno, nema sansi. Prikopcao sam ga na struju misleci da ce se nesto promijeniti, nista! Pokusao sam vratiti usb i ponovo, nista! Od petka popodne pokusavam ptitiskajuci na sve sto mi se nadje pod rukom, nista!
Znam da ovo nije topik o ovim stvarima ali ipak sam probao uciniti nesto sto je vezano za 15-tku, odnosno za "teme" koje se izgleda samo sa njom mogu instalirati.
Zna li ko sta dalje i moze li mi pomoci ??