Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: SX1 fw15

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    SX1
    Operater
    VIP
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jako dobro, instalirao sam taj fw 15 i jako sam zadovoljan, najveca stvar je sto se vise uopce ne mrzne kod pisanja poruka. 0% jeee! Ah sad mogu konacno odahnuti

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam SX1 kupio u Njemackoj a posto tamo tako rijetko idem nisam se previse obazirao na garanciju pa sam instalirao 15.
    Zivim u Sarajevu gdje ovih telefona nema uopce u prodaji kod tkz. zvanicnog Siemensa a i cinjenica da su se tamo svi cudili kad sam ga jednom donio pokusavajuci kupiti futrolu za isti, mislio sam da i ako mu sta bude, oni mi nece sigurno moci pomoci

Dok sam imao 12 (officijelnu), zatim 13 (ne-off) pa onda 14 (ne-off) desavalo mi se da se telefon stalno gasi nakon sto posalje sms. Isto se ponavljalo i prilikom upotrebe nekih aplikacija. Samo se zaledi! Nakon istaliranja 14 (ne-off) prosto je bilo nemoguce upisati "0" ili neki drugi znak koji je na istoj tipki.
    Svi ovi problemi nestali su nakon sto sam instalirao 15.
    Mogu potvrditi da je zvuk mnogo jaci na pm3 i da sada zaista mnogo glasnije zvoni. Zasad nemam nikakvih problema prilikom koristenja bluetooth-a a i sve aplikacije rade bez problema.
    Za sva ostala poboljsanja nisam toliko "upucen" da bih ih mogao komentirati jer sve sto sam naucio i sto ucim o SX1 bilo je zahvaljujuci ovoj i nekim stranicama koje sam nasao na netu.
    Zadnji uredio Zeljeznicar : 19-11-2004 u 14:44

Slične teme

1. Krivo sortiranje u Call Records, FW15
    By Gleep! in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-02-2005, 23:40
  2. Sx1 Fw15
    By 3aTmr in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 16-01-2005, 12:48
  3. Siemens s55 fw15 link
    By sezam-picika in forum Siemens X5x