Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Threaded View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6210nav, i7500
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Ovako, ozbiljno sam zagrizao za Galaxyja.

Kroz koji tjedan ću imati 2000-2500kn i mislim si uzeti neki "ozbiljniji" telefon.
    Vidio sam da se Galaxy prodaje u Njuškalu za tu cifru, otključani i s Europatrade garancijom.

Inače bih želio u telefonu vidjeti:
    -OS (WM, Android, Symbian) - Android mi se čini najboljim izborom, ne treba meni poslovni WinMo ili zastarjeli Symbian
    -Kamera - čitam po forumima da kamera na Galaxyju nije loša, htio bih imati kakvu takvu kameru za maturalac i povremeno slikanje za školu i zabavu
    -Glazba - slušam puno muziku, ima dosta memorije i to mi se sviđa .

Pitanja:
    Koliko dugo traje baterija, čitam da ljudi imaju puuuno problema s baterijom, nekim jedva traje dan dok drugima po 3-4 dana traje.
    Kvaliteta slušalica koje dolaze u pakiranju?
    Mogućnost nadogradnje na Android 2.0 (službeno/neslužbeno, negdje piše da je moguće a negdje da nije)

Ako imate neku drugu opciju za mene želio bih je čuti. U obzir dolaze telefoni koji imaju iste/bolje/slične karakteristike kao Galaxy.

Hvala!

pa slušalice su ti po meni odlične, kao kod Sony E.. boljih modela kamera ti je po danu odlična, a po noči normalno ko ni jedna ne radi dobro osim onih s xenon bljeskalicom (g810, k800 i sl) baterija traje 1 dan us pojačanu upotrebu, a meni se neda gasit sve tipa 3g i svaki cas letit rušit procese da bi mi baterija trajala, nije mobitel mene kupio nego ja njega neka radi kako mu ja kažem galaxy je dobar ako uzmeš u obzir da neces koristit BT za slanje filesa..

Inace Galaxy kupljeni u vipu nisu kodirani!! provjerio

Sto se tice nadogradnje službeno nema, a neslužbeno se radi na tome ali, mobitelu nedostaje radne memorije i to mu je mana zbog cega nema nadogradnje. neslužbeno postoji nešto pogledaj malo na xda-developers, moras se stvarno razumjet da bi pokuso nešto, a i lako da ode SD kartica ako se koristi proširena memorija nešto kao virtualna memorija na windowsima tj na linux swap...
    Zadnji uredio master1337 : 16-02-2010 u 00:31
    Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero

Slične teme

1. Odgovora: 293
    Posljednji post: 23-05-2012, 16:42
  2. [Samsung I7500]-najava,slike....
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 23-07-2009, 13:09
  3. samsung d600 vs. samsung d800 vs. samsung x820
    By loop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-11-2006, 20:28
  4. Otkljucavanje Trium Galaxy!