Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @msva
    iz svega navedenog što si rekao čini mi se da ti nisi nikad ni imao punokrvni smartphone, pa ti sad neke stvari smetaju.
    Sa Galaxy-em se treba znati služiti i po većini korisnika on ima PREMALO opcija za namještanje. Bit Smartphone i je da se sve do najsitnijih detalja može namjestiti kako kome odgovara.
    Žao mi je da si razočaran, ali isto bi ti se dogodilo i da si kupio neki najskuplji uređaj koji postoji (npr. Nexus, HTC HD2...).
    Što se tiče punjenja baterije mobitel se ne treba gasiti i naspram drugih smartphone-ova baterija traje poprilično dugo.

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6210nav, i7500
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

= Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    @msva
    iz svega navedenog što si rekao čini mi se da ti nisi nikad ni imao punokrvni smartphone, pa ti sad neke stvari smetaju.
    Sa Galaxy-em se treba znati služiti i po većini korisnika on ima PREMALO opcija za namještanje. Bit Smartphone i je da se sve do najsitnijih detalja može namjestiti kako kome odgovara.
    Žao mi je da si razočaran, ali isto bi ti se dogodilo i da si kupio neki najskuplji uređaj koji postoji (npr. Nexus, HTC HD2...).
    Što se tiče punjenja baterije mobitel se ne treba gasiti i naspram drugih smartphone-ova baterija traje poprilično dugo.
    @msva je sve dobro reko, btw. ajde nebi se ocekivalo da covjek s toliko postova kao Vi pise ovakve stvari. Inace evo, neznam namjestit bt obex kad vec imate tako mnogo iskustva s SP.

Podrska je nikakva za samsung i drugo razocarenje za mene od samsunga.

Prvo G810 i loša kopija kakve s60 nokije pa pa mjenjat rom (flashat) da bi mogo stavit crackirani program.

Ako oce bilo tko android neka uzme htc magic ili hero, jer u samsungu nema zivota...
    Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi!! kupia san mob koristeni, ali bez cd-a za instalirenje pc-suita i sad naravno ne mogu spojit mob sa compon pa je li iko zna odakle mogu to skinit, neki link...ista!!!!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 293
    Posljednji post: 23-05-2012, 16:42
  2. [Samsung I7500]-najava,slike....
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 23-07-2009, 13:09
  3. samsung d600 vs. samsung d800 vs. samsung x820
    By loop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-11-2006, 20:28