dali mi netko može dati link od drivera za taj mob....googlao sam i stvarno ne mogu nać....
kad spojim mob s pc-em preko usb-a treba instalirati neki samsung mobile modem...pa ako može netko pomoć nek javi....koristim vistu x64
dali mi netko može dati link od drivera za taj mob....googlao sam i stvarno ne mogu nać....
kad spojim mob s pc-em preko usb-a treba instalirati neki samsung mobile modem...pa ako može netko pomoć nek javi....koristim vistu x64
Imaš na cd-u koji si dobio (zajedno sa PC studiom). Ako nisi dobio cd, odi na Samsung službene stranice. Tamo imaš.
Ja osobno koristim win7, i uopće ne koristim originalan cd. Drivere sam nađe, skine ih i instalira.
LP
cd nisam dobio s njim...a i gledao sam po službenim stranicama i kad gore stavim pod searc model m8800 ništa ne nađe...može molim link točno ako nije problem....ovo mi je prvi samsung i s njim sam još na Vi![]()
GT-M8800 je oznaka tog modela,zato nisi našao.Skini i instaliraj i to bi trebalo bi to a ako nije onda u Program Files/Samsung potraži odgovarajuće.
http://www.samsung.com/download/FileView.aspx?cttfileid=2065930&type=Mobile+Phone& typecode=18&subtype=Mobile+Phone&subtypecode=1805& model=GT-M8800&filetype=SW&language=
Kad ti se već mora nacrtati (a po oglasnicima kupuješ aparate bez garancije, uputa i drivera), a mrzi te da googlaš direktan LINK
Samsung new PC studio. Instaliraj sve, priključi uređaj u željenom modu (PC Studio>USB StorageYPhone modem) i voila!
hvala na pomoći
Bookmarks