Ima preko interneta.
Evo, ovo je jedna od varijanti.![]()
Neznam jeste li skontali sta bi to trebalo bit,pa da objasnim:
Trebalo bi mi da si u auto stavim L USB produzni kabel da mi netko sa krakatim nogama ne bi zakacio za USB stick koji upiknem u auto. Zato pitam ako netko zna ima li to negdje za kupit da izbjegnem statu na radiu i na ljudima koji ju naprave...Znaci,taj bi produzni kabel upiknuo u radio i posto je na "L" ne bi stršio iz radia i na bi ga nitko mogo raz*ebat s eventualnim nasrtanima,a na njegov kraj,negdje bi sakrio stick ili eksterni HDD (nebitno)... Nadam se da ste skontali sve. Da cujem...
![]()
Ima preko interneta.
Evo, ovo je jedna od varijanti.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bogareti Đorđe pa da se idem zajebavat za 10 kuna materijala vuc iz nigdjezemske..
Nesto domaće bi preferirao,a i na ovom tvom linku nema sta bi ja htio...![]()
a moze da pomogne obicno usb produzno kablo? toga barem imas na pregrst ustekas jednu stranu gdje treba a na drugoj ti ostane hub za stick
taj je super, kada ga ne koristis povuces oba kraja i voila opruga smota kablo u taj krug na sredini![]()
Nista vi mene niste skontali...Ja IMAM produzni kabel,al je "muski" prikljucak koji ukopčam u radio onaj standardni ravni pa i on strši iz radia bas kao i USB stick sta strši.
Ja bih kojeg sta ide na L mater mu njegovu da ne strši prema naprijed nego u desno da ga netko ne strga kad mu se priblizi rukom,nogom,gajbom pive....
Vidite pobogu kako ovaj strši u ovom autu:
E,takav auto i ja uzimam,i kad sjednete na suvozacevo mijesto vidjet cete da biste s mrvicom nepaznje lijevim koljenom bez problema bubnuli u USB stisk i eventualno ga strgali a skupa s njim i prednji panel na radiu. Jel vam sad jasno? Znaci ako uzmem L produzni kabel,sve to skupa nece stršit prema naprijed (citaj prema straznjem dijelu auta) nego ce stršit udesno (citaj prema suvozacevim vratima)... Uh...![]()
e sad kontam sta hocesako ne mozes pronaci taj L prikljucak zasto jednostavno ne uzmes onaj usb stick koji je malo veci od sim kartice pa ti nece strsiti
PS. to clio?
Ja sam skužil na kaj je mislio:
Toga nema kod nas (bilo bi pravo čudo ako se nađe), bolje bi bilo ovako nešta:
![]()
Bookmarks