Ova tema je vec bila ali je došlo dosta novih članova pa...što znači vaš nick?
Posto se zovem Ivan(i Andreas,makar to ime mrzim),nadimak mi je Vlajec i evo nick za forum
May the Force be with you!
Na jednoj svesci sam vidio onog patka Daču na motoru, a pošto sam ja njegov veliki obožavatelj ispalo je - Duckzilla![]()
Dark(o)![]()
pročitala na zvučnicima, to je bilo prvo kaj sam vidjela...![]()
**take another little piece of my heart**
početak imena i prezimena tj.prva tri slova od svakog......
Sta se zoves Damir Golubek?Mogo si onda bar biti Damir Jastreb ili Damir Orao![]()
lajavec pazi šta pričašIzvorno postao IvLajec
![]()
Od sad cu samo lajat: vau vau vauIzvorno postao damgol
![]()
Meni je to nadimak, tako me zove sisterka i neke frendice pa je ostalo...
moj znači "dva neba"! iz musashi-eve knjige pet prstenova! fasciniran sam svime u vezi s japanom,a i kul mi zvuči,pa eto...
meni nadimak iz one disko pjesme 'play that funky music whiteboy'. To je zato jer sam party-animal!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mene zovu Mr. PartyIzvorno postao whiteboy
![]()
Mislim da ću povratiti...Izvorno postao gog
ja sam gledao film "1 na 1", o ulicnom basketu i kriminalu u BG-u, i glavni lik se zvao Macak
Ja se zovem Dario,al zovu me Daki,pa sam ja to nekako modificirao u Dakinho.
ja već jesam dva puta![]()
Ajde da vam se barem želudac diže kada ništa drugo nećeIzvorno postao damgol
![]()
...kad sam se trebao registrirat prije 2 godine,Eminem mi je prvi pao na pamet i eto nadimka...sad strepim da me neće kaznit zbog povrede prava na ime...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tomo je skračeni naziv od (lat. tomixus maltretatum whitebois i chelexum)
Izvorno postao tomo
:bunny:
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neboj se bolan, prije 2 godine njega nije ni bilo, a dokaz imaš - piše ti kad si se registrovao. Još ti njega možeš tužiti...![]()
ja imam nick po jednom cucku iz crticha.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks