Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oprosti N.F.
    Nisam uzeo u obzir zadrte ljubitelje Win Mo platforme i njihove osjećaje, odnosno, bjesomučno kipljenje kada netko malo "pecne" po njihovom dragom "dedici" OS-u (Win Mo ako ne kužiš).
    pokazuje da nemas blagog pojma o cemu pricas.
    možda si malčice pretjerao?
    Anyway, neznam kakve si ti uređaje osim Win Mo upotrebljavao (vidim da ih imaš čak 2 - mazohizam u svakom pogledu ha ha) ali pazi malo o što pišeš o drugima. Sve najnovije Win Mo uređaje sam imao i kao power user razvalio. Uz to sam koristio i druge platforme kao što je Android i iz 1 ruke se uvjerio u sve prednosti i nedostatke. Sve što sam napisao je moje osobno iskustvo, a pitam se čemu ti toliko grčevito braniš 1 zaostalu platformu? Opusti se čovječe. znam da si skupo platio svog HD-a ali jednostavno vani su puno bolje igračkice

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle nemam nista protiv tebe, androida ili bilo koga.
    Ne kipim bjesomucno jer pljujes po wm-u, jer zapravo imas osnova pljuvati po wm-u i m$-u. Nervira me kada neargumentirano pljujes navodeci gluposti, sto odvraca potencijalne korisnike od jedne relativno dobre platforme.

To da ne znas nista o tf3d-u je cinjenica za koju ja nisam kriv, sry ako sam te uvrijedio.

Isto tako ovaj tvoj zadnji post. Nisi naveo niti jedan argument osim onog ja sam sve probao, i pitanja sto sam ja probao?! Ono o cijeni hd-a necu ni komentirati. To je razina na koju se spustamo kada nemamo argumenata. Ja sam probao wm, symbian, android, cak sam ga pokrenuo na hd-u.

Kazem jos jednom androidu zelim uspjeh, jer mi se svida a i konkurencija uvijek poluci odlicne rezultate. Ako se pokaze dobrim i kada ce imati sve aplikacije koje mi trebaju ovaj ljubitelj wm-a prelazi na android.

NHF

Slične teme

1. [HTC Touch Diamond2] najava, specifikacije, slike...
    By bestija2 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-10-2009, 15:07
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-09-2008, 22:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove