Nemoj se ljutiti, ali bas nisi informiran o WM-u i androidu kada pises takve gluposti (da se najblaze izrazim).
Ja ne stvaram misljenje prama tome sto je "in", sto koriste drugi, nego odvagnem sto mi treba, koja platforma mi to moze pruziti, pa to odaberem. Ocigledno nisi isprobavao wm, ili si ga isprobao jako povrsno.
Sense ui i tflo na wm-u su samo "tapete" koje skrivaju os. Stvar je u tome da na wm-u postoji mobile shell, koji je prije sense-a izgledao kao sense (widgeti...). Ako ti se to ne svida, mozes instalirati point ui, winterface, opcija koliko hoces. Na androidu ne. Tf3d se promijenio od diamonda drasticno, sustav kontakata, poruka, mail, facebook integracija, call history je na jednom mjestu, kao na sensu. Isto Tako dodali su dodatni ekran za notifikacije. Nijeda je starom nesto fallo, ovo je samo ljepse. Samo ova izjava o tome da nema promjena na tf3du pokazuje da nemas blagog pojma o cemu pricas.
Sistem notifikacija? Sto je na wm-u lose? U gornjem tabu vidis sve dogadaje? Sto je tu lose? Te ikone mozes mijenjati da izgledaju kako hoces?? Instant messaging? Sto tome fali? Sve radi super na wm-u. Ako kazes da je lose molim navedi tocno sto. Poruke? Mozes birati hoces li klasicni wm stil ili threaded messaging kao npr na iphonu (dio tf3d-a). Ok tipka je bila problem prije, dok su ekrani bili minijature (ali uvijek je postojala ok hard tipka, pa ne vidim u cemu je problem). Sada kada su ekrani 3,5+ ni to nije problem.
Meni marketplace meni nije presudna stvar. Puno mi vise znaci puno veca/bolja zajednica developera.
Kada je kupujem uredaj zelim ga koristiti sada, a ne zivjeti u nadi da ce zeljena aplikacija doci. Da, sjetimo se koliko se cekala za iphone, i kakve aplikacije su dosle. Nadalje, nije problem samo u aplikacijama za gps, vec media player, skype (nominalno ga ima, bez voipa).... primjera koliko zelis. Vas problem je da stvari gledate vrlo povrsno npr pise da ima skype, super. Ili iphone ima igo. To sto je to okrljastena verzija amiga, koja je okrljastena verzija igoa8, nikog ne dira. Svi ponavljaju najbolje, revolucionarno, fancy, jbt ko neki kult
![]()
Ajde pojasni "zdrave temelje" argumentima. Jel to mozda znaci da se za sada moze programirati samo u javi, c++ samo zaobilazno? Da li je to pozitivno ili negativno? Zasto se programeri na to zale? Pls argumentirano objasni.
Vec sam napisao da mi se android u biti svida, nadam se da ce uspjeti, ali jos je mlad i ne znamo na sto ce ispasti.

).... primjera koliko zelis. Vas problem je da stvari gledate vrlo povrsno npr pise da ima skype, super. Ili iphone ima igo. To sto je to okrljastena verzija amiga, koja je okrljastena verzija igoa8, nikog ne dira. Svi ponavljaju najbolje, revolucionarno, fancy, jbt ko neki kult
Odgovori uz citat
Bookmarks