Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoj se ljutiti, ali bas nisi informiran o WM-u i androidu kada pises takve gluposti (da se najblaze izrazim).

= Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Dečki, cijenim vaše mišljenje, ali ono je suprotno od onoga koje trenutno ima večina zaljubljenika u mobitele koji su isprobali sve ove platforme (mislim na Android i Win Mo). Moje mišljenje, kao i njihovo je da je Palm WebOS, Android i iPhone OS 3.0 ipak dobrano ispred Win Mo platforme.
    Ja ne stvaram misljenje prama tome sto je "in", sto koriste drugi, nego odvagnem sto mi treba, koja platforma mi to moze pruziti, pa to odaberem. Ocigledno nisi isprobavao wm, ili si ga isprobao jako povrsno.

Androidu ne treba "zganaca" da bi bio uvjerljivo napredniji OS od Win Mo. Pogledajte malo review-e HTC Hero-a i uočite TouchFlo u kombinaciji sa widgetima. Kada ste gotovi pogledajte kako to izgleda na najnovijim Win Mo uređajima kao HTC Touch HD i Diamond II. Ni blizu. Čak usudio bi se reći zaostalo, pa zar od prvog Diamonda do danas Touch Flo 3D izgleda i funkcionira gotovo isto? Spomenut ću da je od izlaska prvog Diamonda prošlo (u svijetu mobitela) jaaako puno vremena. Tada još nije uopće postojala Android ili Palm WebOS platforma...
    Sense ui i tflo na wm-u su samo "tapete" koje skrivaju os. Stvar je u tome da na wm-u postoji mobile shell, koji je prije sense-a izgledao kao sense (widgeti...). Ako ti se to ne svida, mozes instalirati point ui, winterface, opcija koliko hoces. Na androidu ne. Tf3d se promijenio od diamonda drasticno, sustav kontakata, poruka, mail, facebook integracija, call history je na jednom mjestu, kao na sensu. Isto Tako dodali su dodatni ekran za notifikacije. Nijeda je starom nesto fallo, ovo je samo ljepse. Samo ova izjava o tome da nema promjena na tf3du pokazuje da nemas blagog pojma o cemu pricas.

Nemojte me krivo shvatiti pa zaključiti da pričam o vizualnoj dopadljivosti sučelja. Ona je na nivou, ali ispod "haube" su prave stvari. Npr. sistem notifikacija, integracija IM, maila i ostalog kao iz bajke
    Svi koji koriste Win Mo sigurno obožavaju pisati sms poruke na njemu. Pogotovo oni mali buttoni "OK" su mi zakon. Ma dajte molim vas - kad to vidim sve mi je jasno koliko je platforma svježa i intuitivna! Bljak.
    Sistem notifikacija? Sto je na wm-u lose? U gornjem tabu vidis sve dogadaje? Sto je tu lose? Te ikone mozes mijenjati da izgledaju kako hoces?? Instant messaging? Sto tome fali? Sve radi super na wm-u. Ako kazes da je lose molim navedi tocno sto. Poruke? Mozes birati hoces li klasicni wm stil ili threaded messaging kao npr na iphonu (dio tf3d-a). Ok tipka je bila problem prije, dok su ekrani bili minijature (ali uvijek je postojala ok hard tipka, pa ne vidim u cemu je problem). Sada kada su ekrani 3,5+ ni to nije problem.
    Marketplace. Di je tu Win Mo? Dosta o tome.
    Kapacitativni ekran koji radi kako bi jedan TS ekran i trebao raditi. Di je tu Win Mo? Opet je dovoljno rečeno...
    Meni marketplace meni nije presudna stvar. Puno mi vise znaci puno veca/bolja zajednica developera.
    Jedina mana je nedostatak prave GPS aplikacije koja će tkđ. jednog dana izaći (sjetimo se čekanja kod iPhone-a).
    Kada je kupujem uredaj zelim ga koristiti sada, a ne zivjeti u nadi da ce zeljena aplikacija doci. Da, sjetimo se koliko se cekala za iphone, i kakve aplikacije su dosle. Nadalje, nije problem samo u aplikacijama za gps, vec media player, skype (nominalno ga ima, bez voipa ).... primjera koliko zelis. Vas problem je da stvari gledate vrlo povrsno npr pise da ima skype, super. Ili iphone ima igo. To sto je to okrljastena verzija amiga, koja je okrljastena verzija igoa8, nikog ne dira. Svi ponavljaju najbolje, revolucionarno, fancy, jbt ko neki kult
    Najbolje od svega je što je Android napravljen na zdravim temeljima i kao "bebač" je već prešišao WinMo i Symbian kakav koristi Nokia N97. Ogroman potencijal koji ima tek će izaći na vidjelo.
    Ajde pojasni "zdrave temelje" argumentima. Jel to mozda znaci da se za sada moze programirati samo u javi, c++ samo zaobilazno? Da li je to pozitivno ili negativno? Zasto se programeri na to zale? Pls argumentirano objasni.

Vec sam napisao da mi se android u biti svida, nadam se da ce uspjeti, ali jos je mlad i ne znamo na sto ce ispasti.

2. 'Hvala' kaže:

xlr

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [HTC Touch Diamond2] najava, specifikacije, slike...
    By bestija2 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-10-2009, 15:07
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-09-2008, 22:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove