Ja sam ga nabavio prije tjedan dana, crni, mob. je odličan, ekran predobar...samo je problem što ne mogu nigdje naći igre za njega...
Evo, vidim da ga nema uopće na forumu, pa da ga stavim.
(Meni se sviđa, tj. planiram ga i kupiti, a i više mi odgovara tipkovnica nego ona na touchscreen-u.)
Evo link o njemu, opisi, slike...
http://www.sat-multimedia.hr/digital...ijalni-klasik/
Ima i na YouTube po koji video...
http://www.youtube.com/watch?v=j1v20ROeF_w
Ima ga (začudo)i u HR, pa ako ga netko ima bilo bi super da napiše nešto o njemu!
Ja sam ga nabavio prije tjedan dana, crni, mob. je odličan, ekran predobar...samo je problem što ne mogu nigdje naći igre za njega...
pozdrav,
Imam takav telefon i zanima me dali je moguče imati GPS na njemu.
...u smislu:
Može li se na njega ukrcati GARMIN ili neka druga aplikacija pa da imam GPS navigaciju bez povezivanja s operaterom i bez troška, kao kod nokie navigatora npr.
hvala
...zar je moguće da nitko nezna ?
![]()
I mene zanima taj uređaj i sviđa mi se ali mi je jako bitan GPS radi li to i kako.
Imao Nokiu 5800XM i nisam se mogao naviknuti na TS i malo problema zadaje OS pa me zanima kako rade ti mobiteli bez OS-a glede navigacije(7350,SE g705,W715)sviđaju mi se svi navedeni i cijenom su mi prhvatljivi ali kako radi
GPS na navedenima.
Hvala![]()
...evo ima na tom telefonu google earth.
Radi uredno, iako sam isključio sva povezivanja s internetom.
Nađe vašu lokaciju i pokazuje put.
Nadam se da se to ne plača. Vidjet ćemo kad dođe račun.
Predpostavljam da bi funkcionirala i navigacija.
.................................................. .............
Može netko napisat par rečenica o S7350?
Dali je brz tj. dal šteka?
Kakva je reprodukcija glazbe na slušalicama?
Koliko vam traje baterija?
I kakav je uživo?
Meni se na slikama čini nekako velik.
-da ne otvaram novu temu, imam par pitanja u vezi ovog Samsunga!
Kupio sam ga jučer, pa me zanima jel ima update software-a / firmware-a za njega? -i još nešto: po netu svuda piše da video snima u rez. 720x480 no u njegovim opcijama za video snimanje ima samo 320x240 te 176x144 što je užaš! Zato me zanima da ga malo nadogradim.
-u ovih 24 sata što ga imam, mogu samo reći da odlično leži u ruci, tipkovnica je super, display isto, sve 5, osim što ne volim Samsungov izbornik i postavke (razbacano bez smisla) u odnosu na SE, no dobro...
El nema ekipe na ovom forumu????????
Ima ekipe ovdje samo je prevelik interes za Android modele pa su ostali jako pali u drugi plan.
Evo da pokušam ja barem nekako pomoći u vezi zadnjih pitanja.
Pokušajte prvo sa programom Kies (skinuti ovdje) pa ako ne bude radio sa S7350 onda ga deinstalirajte i skinite ovaj progam ovdje (klik na Softver da se prikažu linkovi na datoteke,preporučujem ovu novijeg datuma) pa ako ni u njemu nema mogućnosti za nadogradnju onda
- ako uređaj ima važeću garanciju: odnijeti u ovlašteni servis, usluga bi trebala biti besplatna
- ako uređaj nema važeću garanciju: otići do najbližeg servisa i tamo tražiti da vam stave najnoviju verziju dostupnu za vaš uređaj
Za kućnu verziju nadogradnje ne želim ništa preporučivati jer koliko sam primjetio dosta ih završi loše i onda svakako morate do najbližeg servisa jer se većina ne može srediti bez odgovarajuće opreme.
Hvala, probati ću.
LP
Može li ovaj S7350 poslužiti kao modem? Znači, da ga spojim na PC sa USB kablom i da onda imam internet preko njega, jer imam prejaku opciju te imam 5GB neiskorišteno, pa da to potrošim...
Bookmarks