Glasovno biranje zaboravi , a kalkulator možeš dodati kao Java aplikaciju. Inače radi se o tiskarskoj grešci , podaci su za C 55.
Citam u mobilu da MT50 ima glasovno biranje i kalkulator ..al na mom mob ni traga od toga....ko tu sad koga valja!?...
Glasovno biranje zaboravi , a kalkulator možeš dodati kao Java aplikaciju. Inače radi se o tiskarskoj grešci , podaci su za C 55.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eh te greške stvarno zbunjuju ljude.![]()
Ali nadahnjuju forumaše...![]()
Errare humanum est ! Al' je gušt prigovarat
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
njenje.....pitam se je li ta greska bila slucajna?...
taako sam ja kupi mob na temelju dezinformacija...
rekla mi tete koja prodaje mob basne i bajke...a od togaa
nist.....zapravo nije lagala al je malkice sakrila neke BITNE podatke....etoo..neko to jos zove i presucivanjem...hehe....kad je ufatiiiiim!!!!!!![]()
![]()
![]()
MT 50 se može preurediti i onda se mogu stavljati Java aplikacije preko kabla. Može se to raditi i WAP-om , ali onda je skuplje i moraš imati račun na Hinetu ili biti korisnik Croneta i skidati stvari sa njihove WAP stranice.Osim igrica nemaju ništa drugo.
Ja sam izmijenil softver na MT 50 i jako sam zadovoljan i nemam problema u radu , a mogu mijenjati aplikacije kako mi se prohtije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sljaka si sam si mjenjao softwer ili si isao u servis?..
rade li oni to besplatno tamo...i dali uopce rade te stfari...iako sumnjaaaam...
mpx200, V360, SE K610i
Pogledaj temu JAVA ZA BADAVA i sve će ti biti jasno.Ako pitaš servis da li je to moguće , reći će da apsolutno nije.A moj MT 50 dokazuje suprotno i kod upgrade na V17 ništa se nije promijenilo (osim podržanih jezika, ali to je već druga priča)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks